Sukellus väriin

Väri taustana ratkaisulle, joka kestää ja toimii vuosikymmenestä toiseen. Pinnan rakenne antaa värille lisää syvyyttä. Sukella jos uskallat.

Käytetty sävy

Näin toteutat idean

Hiertotekniikka

1. Maalaa seinä Harmony Sisustusmaalilla.

2. Levitä Tunto Karhea teräsliipillä raekoon paksuisena kerroksena.

3. Hierrä pinta välittömästi (15 minuutin sisällä) muovihiertimellä kevyesti painaen.

Tunto-pinnan puhdistus

Puhdista Tunto Hienon pinta painelemalla puhtaalla, hiukan kostealla siivousliinalla. Tunto Karhean paras puhdistustapa on imurointi.

Tarvikkeet

VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.

Harmony

Harmony-sisustusmaalilla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa olohuoneen ja makuuhuoneen seiniin ja kattoihin. Täyshimmeä Harmony häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet. Vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

Tunto Karhea

Elävää, modernin rouheaa ja valon mukaan vaihtelevaa pintaa sisäseiniin ja takkoihin. Tunto Karhean käsinkosketeltava struktuuripinta antaa värille kolmannen ulottuvuuden. Kivilajeista poimitut kauniit, luonnonläheiset värit.

Teräslasta S30

Tasoitteiden, laastien ja struktuuripinnoitteiden levittämiseen ja tasoittamiseen sekä Magnetic-pinnan viimeistelyyn. Valitse kuhunkin työhön sopivan levyinen lasta.

Hierrin T20-struktuuripinnoitteille

Taipuisa muovinen hierrin struktuuripinnoitteille. Viistetyt reunat helpottavat hiertämistä. Lisäksi hierrin on kevyt, käyttäjäystävällinen ja helppo puhdistaa.