Maalaa rauhoittavan vihreä työtila

Tumman vihreä seinäpinta tuo koriste-esineet ja taulut kauniisti esiin työtilassa. Valitse erilaisia vihreitä ja luo rentouttavaa harmoniaa työtilaan.

Smaragdinvihreä Vuono M442 rauhoittaa työtilan.
Smaragdinvihreä Vuono M442 rauhoittaa työtilan.
Smaragdinvihreä Vuono M442 rauhoittaa työtilan.

Käytetty sävy työtilassa

Metsänvihreät sävyt auttavat keskittymään

Tunne Väri -värikartan sävyt M442 Vuono ja S451 Maja toistuvat täsmälleen samanlaisena seinässä kun se sävytetään Tikkurilan sisäseinämaaliin. Lue lisää Tikkurilan 100 % Sävylupauksesta.

Seinät maalattiin Joker-sisustusmaalilla, jolloin lopputulos on hillityn himmeä. Joker on ympäristötietoisen valinta – turvallinen, vähäpäästöinen ja hajuton sisustusmaalien klassikko.

Näin toteutat idean

Maalaat työtilan yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa. 

  1. Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

  2. Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

  3. Sekoita ja kaada maalia telakaukaloon.  Pintamaalaa huoneen seinä 1-2 kertaa Joker-maalilla. Irroita maalarinteipit ennen kuin maali ehtii kuivua.

Tarvikkeet

Työtilan seiniin tarvittiin noin 5 litraa Joker-maalia. Muutos maksoi noin 100 euroa.


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.

Maalipesu

Sisäseinät, katot, lattiat ja kalusteet, joissa tarvitaan voimakasta liuotustehoa.

Yleissivellin S1

Laadukas keinoharjas helpottaa nopeasti kuivuvien tuotteiden työstämistä. Erityiset vesiohenteiset kaluste- ja lattiamaalit, lakat sekä paneelisuoja-aineet.

Maalaustelan varsi S18


Telakaukalo S19

Telakaukaloon kaadettua maalia on helppo annostella sopiva määrä tasaisesti koko telaan. Valitse telakaukalon leveys työkalun koon mukaan sopivaksi.


Maalarinteippi

Pintojen suojaamista ja rajaamista varten. Oiva apua kuvioiden tekemisessä. Tarjolla on useita eri leveyksiä, eri alustoille tarkoitettuja sekä erilaisella liimauskyvyllä varustettuja maalarinteippejä.

Bloggaaja Valkoisen Vuoren rinteillä maalasi työtilan vuononvihreäksi Joker-maalilla.

Helpota värin valintaa isolla A4-värimallilla

Nyt Tikkurilan suosituista Tunne Väri -kartan sävyistä on saatavilla kätevät, A4-kokoiset aidot värimallit. Niillä on helpompi nähdä, miltä tuleva värisävy näyttää kodin seinäpinnalla ja koemaalausta ei tarvita. Voit olla nimittäin varma, että lastu ja seinän maalipinta ovat samaa sävyä valaistuksesta riippumatta. Tilaa värimalli 1,90 € kappalehintaan + palvelumaksu.

Tilaa A4-värimalli >>