Lumi – Valoa ja raikkautta sisätiloihin

Lumi – Valoa ja raikkautta sisätiloihin

Lumi – Valoa ja raikkautta sisätiloihin

  59424
  50249

  Lumi

  Valkoistakin valkoisempi

  Tikkurilan Lumi on valkoistakin valkoisempi sisustusmaali, jolla loihdit raikkaat pinnat makuu- ja olohuoneisiin. Lumen erikoispigmentti saa huonetilan tuntumaan valoisammalta. Hyvä peittävyys ja erittäin hyvä vesihöyrynläpäisevyys.

  Kiilto
  Kiiltävä Matta
  • Uudelleen maalattava 2 h
  • Kosketuskuiva 0.5 h
  • Käyttökohteet: Sisäseinät
  • Vesiohenteinen
  • 80% 5°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 7 m²/l
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 12 m²/l
  • Työväline: Ruisku
  Tikkurila_Lumi_Extra_White_Wall_Paint_9L.jpg

  Valoa pimeisiin tiloihin

  Suomessa sisätiloihin kaivataan usein lisää valoisuutta. Uudenlainen pigmenttikoostumus tekee Lumesta selvästi valkoisempaa kuin sisäseinämaaleista yleensä. Lumi-sisustusmaalin hohtava valkoisuus johtuu sitä, että se siroaa valoa enemmän kuin muut perinteiset maalit kaikilla näkyvän valon aallonpituuksilla.

  Raikkaat sävyt

  Lumi-sisustusmaalin hienostunut, valkoinen pinta tuo tiloihin avaruutta ja raikkautta, kun haluat täysin puhtaanvalkoiset seinät. Lumi-värikartan sävytetyt valkoiset puolestaan luovat tilaan eri tunnelmia, kuin valon ja varjon leikki hangella.

  Lumi-maalin sävyt

  Tuoteseloste

  Lumi

  Tyyppi
  Erittäin valkoinen ja peittävä akrylaattimaali sisäkäyttöön.
  Soveltuvuus
  Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen.
  Käyttökohteet
  Sisäseinät olo- ja makuuhuoneissa sekä vastaavissa kuivissa tiloissa

  Tekniset Tiedot
  Pakkaukset
  10,0 L, 1,0 L, 3,0 L
  Riittoisuus
  Imeville alustoille 7-9 m²/l. Imemättömille alustoille 10-12 m²/l.
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Työtavat
  Telaus tai ruiskutus. Rajaukset voi tehdä siveltimellä. Korkeapaineruiskutus -suutin 0,017" - 0,021" -ohennemäärä 0-5 til. %.
  Varastointi ja kuljetus
  Suojattava pakkaselta ja suoralta auringonvalolta., Sulje astia huolellisesti seuraavaa käyttöä varten., Huonosti suljettu, vajaa, tai sävytetty astia ei kestä pitkäaikaista varastointia.
  Käsiteltävä pinta-ala
  m
  m
  2.00 m2
  Maalin riittoisuus, kun pinta on…
  1L = 12 m2
  1L = 7 m2
  Pinnan käsittely
  kertaa
  Tuotteen menekki, kun pinta on…
  Litraa
  Litraa

  Ohjeita

  Menekki vaihtelee käsiteltävästä pinnasta ja sen kunnosta riippuen. Imeytymiseen vaikuttavat mm. pinnan karkeus ja puun kuivumisaste sekä huokoisuus. Esimerkiksi pitkään käsittelemättömänä olleeseen hirsipintaan kuluu huomattavasti enemmän puunsuojaa kuin uuden pinnan käsittelyyn.

  Menekkiä laskettaessa huomioi, että pyöröhirren menekki on 1.5 kertaa suurempi kuin normaalisti. Huomioi myös nurkkasalvokset pinta-alassa.

  Pyöristä ylöspäin
  Koska astioiden täyttöaste on yleensä 90 % (sävytysvara), kannattaa litramäärät pyöristää ylöspäin ja varata tuotetta riittävästi, jotta työ ei keskeydy tarpeettomasti ja väristä tulee tasainen.