Otex Akva – tiukkaa tartuntaa vaativille pinnoille

Otex Akva – tiukkaa tartuntaa vaativille pinnoille

  Otex Akva

  Tartu Otex Akvaan!

  Otex Akva on vesiohenteinen pohjamaali tiukkaa tartuntaa vaativille ongelmapinnoille. Se on kevyt sivellä ja helppo telata

  Kiilto
  Kiiltävä Matta
  • Uudelleen maalattava 5 h
  • Kosketuskuiva 1 h
  • Vesiohenteinen
  • 80% 8°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 6
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 8
  Tikkurila_Otex_Akva_Adhesion_Primer_0,9L.jpg

  Vaativat pinnat, ei ongelmaa!

  Otex Akva tarttuu erilaisille, haastaville pinnoille, kuten esimerkiksi lasiin, lasikuituun, PVC-muoviin, alumiiniin, melamiiniin, sinkittyyn peltiin ja kaakeliin kuivissa sisätiloissa.

  Kevyt sivellä

  Tee pohjamaalaus helpoksi - Otex Akva kuivuu nopeasti. Otex Akva on kevyt sivellä ja tartuntapohjamaali tasoittuu vaivattomasti.

  Vähäpäästöistä tartuntaa

  Mietohajuinen Otex Akva on vesiohenteinen vaihtoehto tartuntapohjamaaleille. Se on saanut vähäpäästöisyydestään M1-luokituksen.

  Tuoteseloste

  Otex Akva

  Tyyppi
  Nopeasti kuivuva vesiohenteinen tartuntapohjamaali.
  Soveltuvuus
  Soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Otex Akva tarttuu hyvin erikoistartuntaa vaativiin pintoihin kuten lasiin, kaakeliin, lasikuituun, melamiiniin, PVC-muoviin, alumiiniin, sinkittyyn peltiin sekä alkydi- ja katalyyttimaalilla maalattuihin pintoihin. Soveltuu myös puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille kuivissa sisätiloissa. Ei sovellu nitroselluloosalakalla käsiteltyjen pintojen uudelleenmaalaukseen.
  Käyttökohteet
  Pinnoille, joille tarvitaan tavanomaista parempaa tartuntaa sisätiloissa sekä polyuretaani- ja katalyyttimaalatut ikkunapuitteet ulkona.

  Tekniset Tiedot
  Riittoisuus
  6-8 m²/l
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Työtavat
  Sively, telaus tai ruiskutus Korkeapaineruiskutus - suutin 0,013" - 0,015" - ohennemäärä 0-5 til.-%
  Varastointi ja kuljetus
  Suojattava pakkaselta.
  Käsiteltävä pinta-ala
  m
  m
  2.00 m2
  Maalin riittoisuus, kun pinta on…
  1L = 8 m2
  1L = 6 m2
  Pinnan käsittely
  kertaa
  Tuotteen menekki, kun pinta on…
  Litraa
  Litraa

  Ohjeita

  Menekki vaihtelee käsiteltävästä pinnasta ja sen kunnosta riippuen. Imeytymiseen vaikuttavat mm. pinnan karkeus ja puun kuivumisaste sekä huokoisuus. Esimerkiksi pitkään käsittelemättömänä olleeseen hirsipintaan kuluu huomattavasti enemmän puunsuojaa kuin uuden pinnan käsittelyyn.

  Menekkiä laskettaessa huomioi, että pyöröhirren menekki on 1.5 kertaa suurempi kuin normaalisti. Huomioi myös nurkkasalvokset pinta-alassa.

  Pyöristä ylöspäin
  Koska astioiden täyttöaste on yleensä 90 % (sävytysvara), kannattaa litramäärät pyöristää ylöspäin ja varata tuotetta riittävästi, jotta työ ei keskeydy tarpeettomasti ja väristä tulee tasainen.