Presto R

Presto R Vihreä – Tasoita nopeasti ja ergonomisesti telaten

Presto R

Presto R Vihreä – Tasoita nopeasti ja ergonomisesti telaten

  58491
  59424
  59491

  Presto R Vihreä

  Telattava tasoite

  Presto R Vihreä on käyttövalmis, vesiohenteinen tasoite, jonka voi levittää telalla. Sen vihreän värin muuttuminen helpottaa tasoitus- ja hiontatyötä. Se soveltuu sekä uusien ja aiemmin maalattujen sisäseinien ja -kattojen tasoitukseen että saumanauhojen kiinnitykseen.

  • Uudelleen maalattava 24 h
  • Kosketuskuiva 2 h
  • ProductPage/Pictograms/ProductIntendedAreasForUse/IAW3/CeilingWall
  • Vesiohenteinen
  • 80% 10°C
  • Työväline: Ruisku
  Tikkurila_Presto_R_Vihrea_Roll_On_Filler_12L.jpg
  Presto R

  Telaaminen on nopeaa ja ergonomista

  Tasoitteen levittäminen telalla vähentää hankalia työasentoja, varsinkin kattoja tasoitettaessa. Lisäksi se nopeuttaa saumanauhojen kiinnitystä ja suurten pintojen tasoittamista. Esimerkiksi lasikuitutapetin ylitasoittaminen etenee nopeasti telaamalla.Pinta viimeistellään aina teräslastalla.

  Miksi käyttäisin vihreää tasoitetta?

  Vihreää tasoitetta levitettäessä työn etenemisen ja kerrosvahvuuden tasaisuuden näkee paremmin kuin vaaleaa tasoitetta käytettäessä. Kuivuessaan vihreä tasoite vaalenee, ja hiottaessa pinta vaalenee edelleen, mikä helpottaa kuivumisen ja hiontatyön seuraamista.

  Presto R

  Tuoteseloste

  Presto R Vihreä

  Tyyppi
  Vesiohenteinen, käyttövalmis telattava kevyttasoite. Täyttökyky 3 mm ilman halkeilua. Vihreän värin asteittainen vaaleneminen työvaiheiden aikana auttaa seuraamaan työn etenemistä.
  Soveltuvuus
  Erityisesti kipsilevysaumojen tasoitukseen ja saumanauhojen kiinnitykseen. Seinä- ja kattopintojen osa- ja ylitasoitukseen. Soveltuu myös ruiskulevitykseen. Voidaan tasoittaa eri alustoja, kuten kipsilevy-, betoni-, kevytbetoni- ja rappauspintoja. Soveltuu lisäksi vanhojen lasikuitutapettipintojen ylitasoitukseen.
  Käyttökohteet
  Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

  Tekniset Tiedot
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Varastointi ja kuljetus
  Suojattava pakkaselta., Huonosti suljettu tai vajaa astia ei kestä pitkäaikaista varastointia.