20328
  170

  Taika Glow

  Jatka sisustamista pimeässä!

  Taika Glow on uusi efektilakka, jolla käsitelty pinta hohtaa pimeässä. Se tarjoaa luovan ja yllättävän tavan herättää tilat eloon myös valojen sammuttua. Upea, monien mahdollisuuksien Taika Glow soveltuu useimmille maalattaville sisäpinnoille. Kokeile ja ylläty!

  Kiilto
  Kiiltävä Matta
  • Uudelleen maalattava 6 h
  • Käyttökohteet: Sisäseinät
  • Vesiohenteinen
  • 70% 10°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 8 m²/l
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 12 m²/l
  • ProductPage/Pictograms/ProductApplicationMethods/BrushRollerSpraying
  Tikkurila_Taika_Glow_0.9L.jpg

  Lisää tilojen turvallisuutta

  Taika Glow tarjoaa myös helpon ja tehokkaan tavan lisätä tilojen turvallisuutta. Sen avulla voit merkitä kodin kulkureitit helpommiksi kulkea maalaamalla vaikkapa portaat, sähkörasiat ja valokatkaisimet pimeässä näkyviksi.

  Hohtaa jopa 6 tuntia

  Taika Glow voi hohtaa valojen sammuttua jopa 6 tuntia. Hohdon pituus riippuu valonlähteiden tehokkuudesta. Loihdi pimeistä tiloista jännittäviä pelottavan sijaan.

  Vain mielikuvitus rajana

  Taika Glow vie kotimaalarin teokset täysin uudelle tasolle. Himmeän Taika Glown avulla voit luoda pimeässä hohtavia seinäja kattomaalauksia, tai herättää yksittäiset sisustusesineet valojen sammuttua eloon. Lakka sopii suojalakattuna myös kalusteille ja lattiapinnoille.

  Tuoteseloste

  Taika Glow

  Tyyppi
  Pimeässä hohtava vesiohenteinen erikoislakka.
  Soveltuvuus
  Käytetään maalatulla pinnalla. Efekti tulee parhaiten esille valkoisella/ vaalealla alustalla täysin valottomassa tilassa. Vaatii toimiakseen riittävän valonsaannin ennen pimeää. Jälkiloisto jopa 6 h.
  Käyttökohteet
  Efektit kuivissa sisätiloissa. Seinäpinnat, suojalakattuna myös kalusteet, lattiat, esineet. Voidaan käyttää kulkureittien merkitsemiseen hyväksyttyjen poistumistieopasteiden ohella.

  Tekniset Tiedot
  Riittoisuus
  8 - 12 m²/l, työtavasta riippuen.
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Varastointi ja kuljetus
  Suojattava pakkaselta.
  Käsiteltävä pinta-ala
  m
  m
  2.00 m2
  Maalin riittoisuus, kun pinta on…
  1L = 12 m2
  1L = 8 m2
  Pinnan käsittely
  kertaa
  Tuotteen menekki, kun pinta on…
  Litraa
  Litraa

  Ohjeita

  Menekki vaihtelee käsiteltävästä pinnasta ja sen kunnosta riippuen. Imeytymiseen vaikuttavat mm. pinnan karkeus ja puun kuivumisaste sekä huokoisuus. Esimerkiksi pitkään käsittelemättömänä olleeseen hirsipintaan kuluu huomattavasti enemmän puunsuojaa kuin uuden pinnan käsittelyyn.

  Menekkiä laskettaessa huomioi, että pyöröhirren menekki on 1.5 kertaa suurempi kuin normaalisti. Huomioi myös nurkkasalvokset pinta-alassa.

  Pyöristä ylöspäin
  Koska astioiden täyttöaste on yleensä 90 % (sävytysvara), kannattaa litramäärät pyöristää ylöspäin ja varata tuotetta riittävästi, jotta työ ei keskeydy tarpeettomasti ja väristä tulee tasainen.