Taika

Taika Helmiäismaali – Tavanomaisesta taianomaista

Taika

Taika Helmiäismaali – Tavanomaisesta taianomaista

  170
  13938

  Taika Helmiäismaali

  Ylellistä ja taianomaista pintaa

  Taika Helmiäismaalit ovat peittäviä, täyteläisiä, metallinhohtoisia maaleja, joiden avulla luot ylellisen hopean- tai kullanhohtoista pintaa seiniin, kalusteisiin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Käytetään sellaisenaan tai sävytettynä Taika-värikartan sävyihin.

  Kiilto
  Kiiltävä Matta
  • Varottava tuotteen jäätymistä
  • Uudelleen maalattava 8 h
  • Kosketuskuiva 1 h
  • Käyttökohteet: Sisäseinät
  • Käyttökohteet: Huonekalut
  • Vesiohenteinen
  • 80% 10°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 6 m²/l
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 8 m²/l
  • Työväline: Ruisku
  Tikkurila_Taika_Helmiaismaali_Gold_Paint_1L.jpg
  Taika

  Hohtoa arkeen helposti

  Arjen ei tarvitse olla harmaata, eikä vaatimattomuus ole aina kaunista. Hohdon tuominen elämään on yksinkertaista. Nopeasti kuivuvilla, vesiohenteisilla Taika-maaleilla muutos tapahtuu yhdessä päivässä.

  Vain luovuus on rajana

  Taika-värikartasta löydät hopeaan sävytetyt heleät, helmenhohtoiset sävyt ja kultaan sävytetyt mausteiset, lämpimät sävyt. Tutustu eri työtapoihin ja yhdistele vaikkapa helmiäis- ja mattapintaa jännittävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

  Taika
  Taika

  Taianomaista tunnelmaa myös huonekaluihin

  Metallinhohto eri sävyissään taikoo arkisistakin esineistä esiin uusia olemuksia. Taika Helmiäismaalit soveltuvat seinien lisäksi huonekalujen ja muiden hohtavaa korostusta kaipaavien esineiden maalaamiseen.

  Tuoteseloste

  Taika Helmiäismaali

  Tyyppi
  Vesiohenteinen, sävytettävä akrylaattimaali, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti.
  Soveltuvuus
  Sisämaalaukseen puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille sekä kipsilevy-, betoni- yms. seinäpinnoille. Soveltuu sekä uudis- että huoltomaalaukseen, myös aikaisemmin alkydi- ja katalyyttimaaleilla tai -lakoilla käsiteltyjen pintojen uudelleenmaalaukseen. Hyvä valaistus korostaa efektipinnan näyttävyyttä.
  Käyttökohteet
  Kalusteet, efektiseinäpinnat, koriste-esineet yms.

  Tekniset Tiedot
  Pakkaukset
  1,0 L, 3,0 L, 0,33L, 100,0 ML, Not applicable
  Riittoisuus
  6-8 m²/l.
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Työtavat
  Sively (keinokuitusivellin), telaus, kuviointi (erilaiset kuviointitelat, sivellin yms.), ruiskutus (esim. sivuilmaruisku, suutinkoko 1,8 mm, ohennus n. 40%). Huom! Jos haluat ruiskuttaa tuotteen, tee aina koeruiskutus.
  Varastointi ja kuljetus
  Suojattava pakkaselta.
  Käsiteltävä pinta-ala
  m
  m
  2.00 m2
  Maalin riittoisuus, kun pinta on…
  1L = 8 m2
  1L = 6 m2
  Pinnan käsittely
  kertaa
  Tuotteen menekki, kun pinta on…
  Litraa
  Litraa

  Ohjeita

  Menekki vaihtelee käsiteltävästä pinnasta ja sen kunnosta riippuen. Imeytymiseen vaikuttavat mm. pinnan karkeus ja puun kuivumisaste sekä huokoisuus. Esimerkiksi pitkään käsittelemättömänä olleeseen hirsipintaan kuluu huomattavasti enemmän puunsuojaa kuin uuden pinnan käsittelyyn.

  Menekkiä laskettaessa huomioi, että pyöröhirren menekki on 1.5 kertaa suurempi kuin normaalisti. Huomioi myös nurkkasalvokset pinta-alassa.

  Pyöristä ylöspäin
  Koska astioiden täyttöaste on yleensä 90 % (sävytysvara), kannattaa litramäärät pyöristää ylöspäin ja varata tuotetta riittävästi, jotta työ ei keskeydy tarpeettomasti ja väristä tulee tasainen.