Tunto Kivi

Tunto Kivi –  Pinnoita sisäseinät aidolla luonnonkivellä

Tunto Kivi

Tunto Kivi –  Pinnoita sisäseinät aidolla luonnonkivellä

  170

  Tunto Kivi

  Aitoa luonnonkivipintaa

  Tunto Kivi on suomalaista luonnonkiveä sisältävä pinnoite, jossa yhdistyvät luonnon jäljittelemätön kauneus ja aidon materiaalin arvokkuus. Se soveltuu sisäseinien ja esimerkiksi takkojen pinnoitukseen. Tunto Kivellä voit pinnoittaa myös kosteiden tilojen seiniä, mutta se ei sovellu suoraan vesirasitukseen.

  Kiilto
  Kiiltävä Matta
  • Varottava tuotteen jäätymistä
  • Uudelleen maalattava 24 h
  • Käyttökohteet: Sisäseinät
  • Vesiohenteinen
  • 80% 5°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 2,5 m²/l
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 4,5 m²/l
  • Työväline: Ruisku
  Tikkurila_Tunto_Kivi_Natural_Stone_Coating_14kg.jpg
  Tunto Kivi

  Tuo suomalainen peruskallio kotiisi

  Luonnonkivessä on kiven luonto, vuoren varmuus ja maan lämpö, joka tulee lähelle. Hienovarainen karheus ja sen herkkä suhde valoon ovat osa Tunto Kiven aitoa elävyyttä.

  Levitä kiveä teräslastalla

  Tunto Kivi on massaa, joka levitetään seinäpintaan teräslastalla. Työstäminen on yksinkertaista, mutta jälki upeaa! Pinnoita kokonainen seinä tai teipillä rajattuja alueita.

  Tunto Kivi
  Tunto Kivi

  Vakiovärit suoraan luonnosta

  Tunto Kiveä valmistetaan kahdesta eri kivilajista: vaalea kalkkikivi ja harmaa graniitti. Lisäksi patentoidun sävytysmenetelmän ansiosta siitä on saatavilla 25 tarkkaan harkittua sävytettävää väriä, joissa säilyy aidon kiven tuntu.

  Tuoteseloste

  Tunto Kivi

  Tyyppi
  Vesiohenteinen kivipinnoite.
  Soveltuvuus
  Uudet ja ennen maalatut betoni-, rappaus-, tiili-, puukuitulevy-, kipsilevy- ja lastulevypinnat. Soveltuu myös kosteisiin tiloihin, ei suoraan vesirasitukseen.
  Käyttökohteet
  Efektiseinät sisätiloissa.

  Tekniset Tiedot
  Riittoisuus
  2,5-3,5 kg/m² lastalla kertalevityksenä ja 3,5-4,5 kg/m² kahteen kertaan levitettynä tai ruiskutustyönä. 14 kg:n pakkauksella saadaan kertalevityksenä valmista pintaa n. 4-5,5 m² ja kahden kerran levityksenä 3 - 4 m². Riittoisuuteen vaikuttavat käsiteltävän pinnan karkeus, huokoisuus sekä työtapa.
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Työtavat
  Levitys teräslastalla, ruiskutus. Hierto muovihiertimellä tarvittaessa kahden kerran käsittelyssä. Huom! Ennen ruiskutusta poista maalipurkista sinne sävytyksen yhteydessä mahdollisesti kannesta tippunut metallipala.
  Varastointi ja kuljetus
  Suojattava pakkaselta.