Back to School! Uudista koululaisen huone helpoilla vinkeillä ja ideoilla!

Kesälomalla on aikaa suunnitella ja toteuttaa uusi ilme koululaisen huoneeseen. Uusi kouluvuosi jännittää ekaluokkalaista mutta samalla tavoin yläkoululaisten huone on hyvä päivittää aika ajoin vastaamaan muuttuvaa makua. Huoneen asukas kannattaa ottaa mukaan suunnittelemaan, valitsemaan sävyjä ja ennen kaikkea toteuttamaan ideat! 

Onnistu helppokäyttöisillä ja turvallisilla tuotteilla

Joker on ympäristötietoisen turvallinen valinta

Sisämaalien klassikko Joker sopii erinomaisesti lasten ja nuorten huoneisiin. Joker on turvallinen, hajuton ja vähäpäästöinen maali ja sen hillityn himmeä maalipinta on helppo puhdistaa. Tuotteella on M1, Joutsenmerkki, EU-kukka sekä Allergia- ja astmaliiton yhteistyötunnus.

Tutustu Joker-maaliin >>
Tilaa A4-kokoinen värimalli sävyvalintojen tueksi >>

Helmi-kalustemaaleilla kestävää ja kaunista pintaa koululaisen huoneeseen

Vesiohenteinen Helmi-kalustemaali sopii erinomaisesti lasten ja nuorten huoneen kalusteiden käsittelyyn. Helppokäyttöiset Helmi-kalustemaalit soveltuvat mainiosti myös nuorten omiin tuunausprojekteihin, sillä pinta kuivuu nopeasti ja työvälineet on helppo puhdistaa.

Tutustu Helmi-kalustemaaleihin >>

 

Helmi 30 - Monipuolinen kalustemaali!
Vesiohenteinen ja hajuton joka paikan maali, joka ei kellastu, kuivuu nopeasti ja tarttuu hyvin vaativaankin pintaan!
Tikkurilan Unelmakoti-näyttelytila Suomen ensimmäisillä Our House -lähiöfestivaaleilla.

Liitutaulu vaikka kaikissa sateenkaaren väreissä!

Liitu-liitutaulumaalilla syntyy hauska ja persoonallinen liitutaulu melkein mille pinnalle vain! Olisiko muistitaulun paikka efektinä seinässä, kaapinovessa tai vaikkapa tuolin selkämyksessä? Liitu-maalilla luovuus pääsee valloilleen, sillä sen voi sävyttää kaikkiin Tikkurilan peittäviin sisämaalisävyihin.

Katso lisää ideoita Liitu-maalin käyttöön! >>

 

Upeimmat efektit Taika Helmiäismaaleilla

Taika Helmiäismaalien käytössä vain mielikuvitus asettaa rajat! Upeat metallinhohtoiset efektit seiniin, kalusteisiin ja sisustuksen pieniin yksityiskohtiin loihdit helposti peittävillä helmiäismaalien sävyillä. Miltä näyttäisi vaikkapa seinän valutuskuvio kultaisella maalilla tai vintiltä löytyneen lampunjalan tuunaus metallinhohtoiseksi? 

Tutustu Taika Helmiäismaaleihin ja katso kiehtovat värisävyt >>

Magnetic tekee persoonallisen muistitaulun

Tikkurila Magnetic -maalilla on helppo toteuttaa ideat muisti- ja ilmoitustauluista. Magnetic-maalilla käsiteltyyn seinäpintaan tarttuu magneetit ja sen jättämän harmaan pinnan voi maalata haluamallaan Tikkurilan sisäseinämaalin sävyllä.

Tutustu Magnetic-maaliin! >>

Taika Glow herättää pinnat eloon pimeän tultua

Taika Glow on valossa latautuva, pimeässä hohtava efektilakka seinäpinnoille, kalusteille ja lattioille. Käsittele Taika Glow -lakalla vaikkapa vaalea kello kuuksi yötaivaalle tai yllätä yökylään tulevat kaverit seinässä hohtavilla silmillä tai ikkunoilla! Miltä näyttäisi pimeässä hohtava tuoli tai seinähylly? 

Lue lisää Taika Glow -efektilakasta >>