Tuo sisustukseen lämpöä Vuoden Väri N405 Ruukun avulla

[No text in field
Erilaisilla valon ja värien yhdistelmillä N405 Ruukku sopii monenlaiseen sisustukseen, tuoden kotiin kaivattua lämpöä. 

Vuoden väri Ruukku N405

Korosta vaaleaa sisustusta maanläheisen N405 Ruukun avulla

Vaalea, skandinaavinen sisustus herää uudella tavalla eloon, kun sisustukseen lisää ripauksen vuoden väriä. Ruukun ja vaalean sävyjen yhdistelmä on tyylikäs ja arvokas. Valitse Minerals -värikokoelman vaaleista sävyistä esimerkiksi viehättävän vaalea Y458 Merino N405 Ruukun pariksi.  

Maalaa huoneen yksi keskeisistä huonekaluista N405 Ruukulla ja vedät katseet automaattisesti sen puoleen. Koska Ruukku ei ole sävynä kirkas, se ei riitele eri sävyisten vaaleiden pintojen kanssa. Kokeile värilastun kanssa, miltä sävy näyttää kotonasi, luonnollisessa ympäristössä.  

Color Now 2018 - DO NOT PUBLISH IMAGES BEFORE 2nd of November 2017
Ruukku tuo lämpöä sisustukseen

Yhdistä rohkeasti runsaita sävyjä


Jos kaipaat kotiisi suuren annoksen lämpöä, yhdistä Ruukku rohkeasti maanläheisiin sävyihin. Vihreät sävyt korostuvat Ruukun vierellä, sillä ne muodostavat yhdessä vastaväriparin. Terrakotan värisiin ruukkuihin istutetut isot huonekasvit ovat hyvä esimerkki väriparista. Haalistuneiden saviruukkujen maalaaminen Ruukun sävyllä on hyvä keino testata sävyn toimivuutta kotona.  

Punertavat sävyt luovat Ruukun kanssa yhdessä lämpimän kokonaisuuden. Kokeile, miten Color Now 2018 -värikokoelman M476 Rooibos, H456 Himmeli ja M425 Punajuuri sointuvat yhteen vuoden värin kanssa.