Luo trendikäs ja persoonallinen sisustus rohkeilla väriyhdistelmillä

Värien yhteentörmäytys, eli jopa ristiriitaisilta tuntuvien värien yhdisteleminen on nyt trendikästä. Klassisten, yhteensopivien väriparien sijasta voit nyt leikitellä värivalinnoillasi. 

Kun vastakohdat kohtaavat, syntyy ensin ristiriitoja.Vasta sitten ne alkavat täydentää toisiaan. Aluksi omituiselta tai yliampuvilta tuntuvat väriyhdistelmät alkavat pian toimia ja näyttää hyvältä. Siitä on kysymys värien yhteentörmäyttämisessä

Uusi tapa yhdistellä värejä

Tyylien ja värien yhteentörmäytys on jo tuttu näky catwalkeilta. Väreistä puhuttaessa se tarkoittaa ensisilmäyksellä toisiinsa sopimattomien värien yhdistämistä keskenään. Tämä uusi tapa yhdistellä värejä ja luoda väripareja, tuntuu aluksi lähes shokeeraavalta, koska olemme tottuneet säännönmukaisuuteen.  Väreillä leikittely on kuitenkin vaivan arvoista. 

Kokeile lisätä kotisi sisustukseen uutta, rohkeaa väriä pienissä määrin, esimerkiksi tyynyllä, valaisimella tai muulla sisustustekstiilillä. Vaaleanpunaista unelmaa muistuttava seinä on maalattu Harmony-sisustusmaalin sävyllä H320 Magnolia.
Kokeile rohkeita väriyhdistelmiä seinäpinnoilla, huonekaluissa tai vaikka molemmissa! H320 Magnolia on mahtava pari tumman N439 Syvänne ‑sävyn ja voimakkaan sinisen M354 Ara ‑sävyn kanssa.
Lempeä J426 Syreeni antaa rauhallisen taustan villeillekin sisustusideoille. Leikittele väreillä ensin tekstiileissä, jos isojen pintojen maalaaminen jännittää. 

3 syytä kokeilla rohkeita väriyhdistelmiä: 

 

  1. Värien yhteentörmäys tuo kaikkein tutuimmistakin väreistä uusia sävyjä esiin.
  2. Uusien, odottamattomien väriyhdistelmien luominen on virkistävää ja inspiroivaa.
  3. Sääntöjä rikkomalla voit ilmaista itseäsi entistä vapaammin.