Näin yhdistät mustan ja valkoisen sävyparin

Black

Mustavalkoinen väripari on klassikko. Mustavalkoinen sisustus on kontrastien kuningatar: musta luo raamit yksityiskohdille ja valkoinen rauhoittaa kokonaisuuden. Lähes jokaiselle kodin pinnalle löydät kätevästi mustan ja valkoisen valmissävyn tuotevalikoimastamme. Musta tuntuu ja valkoinen valaisee.

1. Täydellisen musta seinä

Black
Black

Kun haluat maalata mustaakin mustemman tehosteseinän kotiisi, tarvitaan laadultaan ylivoimainen maali. Sisustussuunnittelijaraadin kanssa valittu täydellisen musta sävy löytyy Black-sisäseinämaalista. Puolihimmeä Black-maalin avulla tuot tunnetta kotiisi ja annat estradin kotisi tauluille, huonekaluille ja sisustusesineille.

2. Hohtavan valkoinen seinä

Tikkurilan Lumi on valkoistakin valkoisempi sisustusmaali, jolla loihdit raikkaat pinnat makuu- ja olohuoneisiin.
Tikkurilan Lumi on valkoistakin valkoisempi sisustusmaali, jolla loihdit raikkaat pinnat makuu- ja olohuoneisiin.

Mustan tehosteseinän pariksi sopivat hohtavan valkoiset seinät. Tikkurilan Lumi on valkoistakin valkoisempi sisustusmaali, jolla loihdit raikkaat pinnat makuu- ja olohuoneisiin. Lumi-maalin erikoispigmentti saa huonetilan tuntumaan valoisammalta verrattuna tavallisiin sisäseinämaaleihin.
 
VINKKI! Jotta mustavalkoinen väripaletti ei tunnu liian kolkolta, lisää sisustukseen lämpimiä yksityiskohtia: puupintoja, pyöreitä muotoja ja nostalgisia sisustusesineitä.


3. Kekseliäästi kalusteissa

Black

Mustavalkoinen väripaletti korostaa kotisi parhaimpia yksityiskohtia. Sängynpäädyn voi maalata Liitu-liitutaulumaalin mustalla valmissävyllä. Monipuolisella Liitu-maalilla piristät kotisi ilmettä ja maalaat kirjoitus- ja piirrustustilan sinne minne haluat.

Myös kalusteille tarkoitetuista Helmi-maaleista on saatavilla suositut musta ja valkoinen valmissävy.  Esimerkiksi vanha patteri näyttää hurmaavalta uudessa mustassa ulkoasussaan.

4. Mustavalkoista saunatiloissa

Black
Loma-asuntomessut 2014

Mustavalkoinen maailma ei rajoitu ainoastaan kodin kuiviin tiloihin. Esimerkiksi asuntomessuilla on saunapaneleita vahattu mustalla, valkoisella tai molemmilla sävyillä. Tikkurilan Supi Saunavahaa on saatavilla sekä mustana että valkoisena valmissävynä.

Supi Saunavaha on luonnonvahaa sisältävä suoja-aine, joka petsimäisen ohuena imeytyy hyvin puuhun ja antaa sille luonnollisen kauniin, silkinhimmeän suojan.

Tutustu tuotteisiin

Supi Saunavaha

Black

Helmi 30

Liitu

Lumi

Tikkurilan värisuunnittelijat auttavat

Värisuunnittelijamme apunasi!

Soita 020 191 2007 (arkisin klo 8-16)

Puhelinpalvelussa teitä palvelevat värisuunnittelijamme Pirjo, Irina ja Kati. Teemme myös korvausta vastaan valmiita värisuunnitelmia.

Tutustu värisuunnittelupalveluun >>