Löydä sisustussävysi helposti - Vallilan kuoseihin on valittu sointuvat Tikkurilan seinävärit

Tikkurilan ja Vallilan yhteistyökokoelma SS17

Tikkurilan ja Vallilan yhteistyökokoelma SS17

Tikkurilan ja Vallilan yhteistyökokoelma SS17

Tikkurilan ja Vallilan yhteistyökokoelma SS17

Tikkurilan Unelmakoti-näyttelytila Suomen ensimmäisillä Our House -lähiöfestivaaleilla.

Helppo sisustaa

1. Valitse sinulle sopivat verhot Vallilan uudesta kokoelmasta.
2. Katso sävykoodi tältä sivulta www.tikkurila.fi/vallila.
3. Maalikaupasta löydät Tikkurilan Harmony -sisustusmaalin sävykoodin mukaisessa sävyssä!

 

Vallilan ja Tikkurilan yhteistyökokoelma

Vallilan uusi SS17-juhlakokoelman teema on nimeltään Voimakkaita yhteyksiä. Kokoelman kautta Vallilan kuosit tuovat ihmisiä yhteen valloittavan estetiikan voimin.

Vallilan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Kevät/Kesä-kokoelma juhlistaa Suomea ja piirtää kuvaa suomalaisuudesta. Kokoelman keskiössä ovat luonto ja metsä: väreilevän utuinen merimaisema, yksityiskohtaiset varvikot, kookkaat saarnet, rämeet suokukkineen ja juolukoineen sekä kukat kielojen kellomaisista valkeista kukista näyttävän juhlaviin ruusuihin. Kokoelma uhkuu luonnonläheisyyttä, mutta tuntee myös kantakaupungin väreilevän urbaanin sykkeen. Vallilan suosittu kaupunkikuosien sarja kasvaa.

SS17-kokoelma käsittää yli 60 kuosia. Kokoelman ovat suunnitelleet Vallilan in-house-kuosisuunnittelijat Tanja Orsjoki, Riina Kuikka, Matleena Issakainen, Vilma Pellinen ja Eveliina Netti. Kokoelmaa rikastuttavat kiinnostavat suunnittelijayhteistyöt ja kuoseihin sointuvat Tikkurilan seinäsävyt.


 

Näyttävät sisustuskuosit vaativat rinnalleen täyteläiset seinäsävyt. Tikkurila ja Vallila Interior jatkavat yhteistyötä kevään ja kesän mallistossa, jotta sointuva sisustaminen olisi helppoa! Useisiin Vallilan valmisverhokuoseihin ovat Vallilan kuosisuunnittelijat valinneet verhon kanssa yhteensopivan värin Tikkurilan Tunne Väri -värikartasta.