Helpota värin valintaa ja tilaa isompi A4-värimalli

Omaan kotiin parhaiten sopivan sävyn valinta voi tuntua hankalalta. Suosittu sisäsävyjen värikartta Tunne Väri sisältää jo itsessään 263 peittävää sävyä, joten oikean vivahteen löytäminen runsaudensarvesta saattaa vaikuttaa arpapelilta. Onneksi A4-kokoiset värimallit ja Tikkurilan lupaama 100% Sävylupaus auttavat valinnassa. Mistä onkaan kyse?

Tilaa iso A4-värimalli tästä >>

Color Now 2018 - DO NOT PUBLISH IMAGES BEFORE 2nd of November 2017

Mietitkö sopivaa sävyä? Varmista valittu väri A4-kokoisen värimallin avulla!

Oikea tunnelma ja värivalikoima on valittu ja on aika lähteä kohti maalikauppaa. Valittu sävy suositellaan aina tarkastamaan kaupasta löytyvien välilastujen avulla oman kohteen valaistuksessa. Mutta riittääkö mielikuvitus piskuisen lastun kanssa näkemään koko seinän tai huoneen valitussa sävyssä? Toisinaan tarvitaan hieman enemmän apua. A4-kokoiset värimallit auttavat oikean sävyn valinnassa, kun valitulla sävyllä on väritetty kerrallaan suurempi pinta.

 
Tilaa iso A4-värimalli tästä >>

Sävylupaus 2016

Sävylupaus ja maalina onnistuminen

Tikkurilan lupaama 100% Sävylupaus tarkoittaa, että Tunne Väri -värikartalta valittu sävy sävytettynä Tikkurilan sisäseinämaaliin toistuu seinäpinnalla täsmälleen värimallin mukaisena – valaistusolosuhteista riippumatta.

Lupauksen takana on Tikkurilan ensimmäisenä maailmassa käyttöön ottama ainutlaatuinen värikarttojen valmistusteknologia, jossa Tunne Väri -lastut ja -kartta on maalattu Tikkurilan omalla värikarttamaalilla hyödyntäen samoja sävytyskaavoja ja -pastoja kuin seinämaalien sävytyksessä.

Maalatun pinnan värin aistiminen riippuu katsojan silmän herkkyydestä, valonlähteestä ja maalikalvon sisältämistä pigmenteistä. Maalinvalmistajat käyttävät erilaisia pigmenttejä tuotteissaan, ja näin kaksi värillistä maalattua pintaa voi näyttää eri sävyisiltä eri valmistajan maaleilla maalattuina. Valitsemalla siis Tikkurilan Harmony, Joker tai Remontti Ässä -sisäseinämaalin, voit huoletta inspiroitua värien maailmasta. Lopputulos kun tulee olemaan täysin värimallin näyttämän mukainen.

Inspiroidu Tunne Väri -värikartan sävyistä

Suositusta Tunne Väri -sisävärikartasta löydät 263 peittävää väriä, joiden nimet luovat mielikuvia ja johdattavat valintaasi. Tikkurila lupaa 100% Sävylupauksen Tikkurilan Harmony, Joker ja Remontti Ässä -sisäseinämaaleille, jotka on sävytetty Tunne Väri -värikartan sävyihin.

Inspiroidu Tunne Väri -värikartan sävyistä >>