Verkkosivut uudistuivat! Mitä mieltä olet?

Tervetuloa uudistuneille Tikkurila.fi -verkkosivuille!

Saatoitkin huomata, että verkkosivumme ovat uudistuneet niin ulkonäöltään kuin rakenteeltaankin. Tarkoitus on, että jatkossa löydät vastauksen kysymykseesi, löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen, ohjeen ideaasi tai idean kohteeseesi entistä helpommin. 
 
Tikkurila Pro Service. Palvelut ammattilaisille ja teollisuudelle.
Verkkosivujemme rakenne on jaettu Koti-, Talo-, ja Piha-osioihin. Koti-osiosta löydät tuotteet, ideat ja ohjeet kodin sisäpintojen ja kalusteiden käsittelyyn. Talo-osion sisällöt ohjaavat sinut talon ja piharakennusten ulkopintojen käsittelyyn. Piha-osiosta löydät ratkaisut terasseille, laitureille ja pihakalusteille. Aloita siis maalausprojektisi klikkaamalla osiota, josta vinkkejä haet!

Sama ilme verkossa ja myymälässä helpottaa valintoja

Eri osiot on myös merkattu tunnusvärein ja -symbolein ja sama visuaalinen ilme jatkuu verkkosivujen lisäksi myös myymälässä. Koti-osion tunnusväri on purppurainen pinkki, Talo-osion taas sininen ja Piha-osion vihreä. 
 

Koti

Talo

Piha

Lisäksi niin ohjeista kuin tuotteistakin löytyy jatkossa tunnusvärillä merkitty symboli, joka kertoo, millaiselle pinnalle tuote on kehitetty.
Sisäseinät

Sisäkatot

Sisälattiat

Sisäkalusteet

Tikkurila Unique -efektituotteet ja -ideat

Saunat

Älykkäät täsmätuotteet

Ulkoseinät

Ulkokatot

Ulko-ovet ja -ikkunat

Sokkelit

Älykkäät täsmätuotteet

Terassit

Patiot

Pihakalusteet

Aidat

Älykkäät täsmätuotteet

Helppokäyttöisiä tuotteita ja palveluja onnistumisen tukena

Olemme myös kuvanneet koko joukon työohjevideoita, joissa ohjeistus kunkin tuotteen käyttöön ja pinnan käsittelyyn on kuvattu kompaktilla tavalla. Voit tutustua uudistuneisiin videoihin Ohjeet-osioissa tai Tikkurilan Youtube-kanavalla. 

Tutustu ohjevideoihin Tikkurilan YouTube-kanavalla! >>

Kun omat neuvot eivät riitä ja kaipaat lisäapuja maalaamiseen tai värin valintaan, Tikkurilan Maalilinja auttaa. Kun omat taidot tai aika ei riitä, löydät ammattilaisen projektillesi Tikkurilan Tekijäpankista

Kerro, mitä pidät uudistuneista Tikkurila.fi -verkkosivuista ja autat kehittämään niistä vieläkin paremmat!

Mitä pidit? Löysitkö etsimäsi? Saitko uutta inspiraatiota? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä kehittämään verkkosivuistamme entistäkin helppokäyttöisemmät ja idearikkaammat! 

Vastaa lyhyeen kyselyyn >>