Deco Grey

94 tietä harmoniaan

 

Deco Grey -värikartta hurmaa harmaudellaan. Sen neutraalien ja sävyllisten harmaiden avulla saat luotua kotiisi entistäkin kauniimpia ja harmonisempia kokonaisuuksia.

Värikartta esittelee yhteensä melkein sata hurmaavaa harmaan sävyä: 72 peittävää, 15 kuultavaa ja 7 Taika Helmiäismaaliin sopivaa harmaata väriä.

Deco Grey -kokoelman vivahteikkaat harmaat ovat kokonaan uusia harmaita värejä, joita voidaan sävyttää kaikkiin Tikkurilan sisä- ja ulkomaaleihin sekä kuullotteisiin.

Peittävät harmaat

Harmaat sävyt ovat luonnon omasta paletista lainattuja. Sisällä harmaat ovat ajattomia ja luovat hyvän pohjan modernille sisustukselle. Ulkona käytettyinä harmaat ovat sopusoinnussa luonnon värimaailman kanssa.

Kuultavat harmaat

Puu on kauneimmillaan kuultavaksi käsiteltynä. Puun kuultokäsittely on oiva vaihtoehto silloin, kun haluat säilyttää puupintojen luonnollisen kauneuden. Lopulliseen väriin vaikuttavat puun oma väri ja huokoisuus sekä sivelykertojen määrä että käytetty tuote.

Helmiäisenhohtoiset harmaat

Helmiäishohtoinen pinnoite luo yksilöllistä ja uniikkia tunnelmaa. Parhaiten hohde-efekti toimii tiloissa, joissa valaistus pääsee sitä korostamaan.

HUOM!

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Monitori toimii värillisen valon lähteenä, värilastu (maali seinässä) valon värillisenä heijastajana.