Kaunis Koti -värilastut

Kaunis Koti -lastut tarjoavat monipuolisemman ja selkeämmän järjestelmän kodin värivalintojen avuksi. Loimme viisi toisistaan poikkeavaa perustyyliä, joista asiakas voi ensin valita sen, mikä tuntuu omalta. Esivalitun tyylin puitteissa on helpompi puntaroida yksityiskohtaisia ratkaisuja.

Ajatus muutaman perustyylin valikosta on lähtöisin saamastamme asiakaspalautteesta. Värien valinta helpottuu, kun se tehdään perustellusti ja askel askeleelta. Kun ensin valitset tyylin, joka lähinnä vastaa omaa ajatteluasi ja makuasi, oman sisustuksesi värivaihtoehdot löytyvät luontevasti.

Jokainen tyylikokonaisuus sisältää yhdeksän värisuunnittelijoidemme valmiiksi miettimää sisustusväriyhdistelmää. Kaikkiaan uusia lastuja on siis peräti 45 kpl. Uutuutena väriyhdistelmissä on ensimmäistä kertaa mukana myös helmiäis- ja metallihohtoisia Taika-värejä.

Mieti, minkälainen sisustaja olet

Tutustu näihin tyyliluonnehdintoihin ja mieti, mikä niistä parhaiten vastaa omaa persoonallisuuttasi. Tietenkään emme väitä, että jokainen löytää juuri näistä vaihtoehdoista aina täsmälleen oman tyylinsä. Ihminen ei ole niin yksinkertainen olento, onneksi.

Meillä kaikilla on monia erilaisia persoonallisuuspiirteitä ja tilanteen mukaan vaihteleva maku. Saatat löytää omalta tuntuvia ajatuksia useammastakin eri tyylistä. Tärkeintä viidessä perustyylissämme on, että niiden avulla sisustuksen suunnittelu saa kehyksen, joka helpottaa yksityiskohtien sovittamista kokonaisuuteen.

Käytä Kaunis Koti -värilastua näin

Lastun suurin pinta on tarkoitettu seinän väriksi. Niiden rinnalle ehdotettuja tehostevärejä voit käyttää listojen, lattioiden, mattojen, verhojen ja pienempien yksityiskohtien väreinä.

Jos haluat säilyttää jonkun tietyn, mieleisen esineen osana sisustusta, voit ottaa sen lähtökohdaksi ja etsiä lastun avulla siihen sopivan seinävärin ja muun sisustuksen värit.

Muista, että painoteknisistä syistä tämän oppaan värit ovat viitteellisiä. Tarkista ne aina Kaunis Koti -värilastuista ja siinä valaistuksessa, jossa ne  lopullisesti tullaan näkemään.

Kaunis Koti -värit saat Tikkurilan sisämaaleissa.

Mikä on sinun tyylisi?

Herkkä haaveilija

Rakastat puuteroituja pastellisävyjä, huoletonta huvilatunnelmaa, muistojen kultaamaa kartanotyyliä ja kodikasta yhdessäoloa. Arki on sekä kaukana että kauniisti läsnä tunnelmassa, jota kukat, kynttilät, pikkuesineet ja tekstiilit huokuvat.

Moderni pelkistäjä

Olet klassisen tyylin ystävä ja uutuuksien omaksuja. Skandinaavinen pelkistys ja urbaani rosoisuus yhdistyvät sisustusvalinnoissasi. Kotisi laadukas, hillitty ilme uusiutuu helposti jo yhdellä katseenvangitsijalla, kuten taululla tai seinän värillä.

Aitouden etsijä

Saat elämyksiä luonnon materiaalien aitoudesta ja lämpimästä, murretusta väriskaalasta. Harkitun huoleton tyylisi heijastaa ekologisia arvojasi. Etsit esineitä, joissa näkyy käsityön jälki, löydät tehoste-elementit suoraan luonnosta.

Luova seikkailija

Rakastat yllätyksiä ja ennakkoluulottomia väriskaaloja. Tyylisi viestii rohkeutta, perittyä, kierrätettyä ja uutta. Ideoit tutuille esineille uusia käyttötapoja.

Valikoiva nautiskelija

Sinua puhuttelee hienostunut, boheemi tyyli, syvät, dramaattiset värit ja metallin, silkin tai helmiäisen hohto. Löydät sisustuksesi elementit yhtä hyvin antiikkiliikkeestä kuin huippudesignerien kokoelmista ja saat kaiken sopimaan hienosti yhteen.

Kaunis Koti -värilastut

Katso lastujen tarkemmat väriarvot klikkaamalla niitä.

HUOM!

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Monitori toimii värillisen valon lähteenä, värilastu (maali seinässä) valon värillisenä heijastajana.

Suositeltavat tuotteet

Remontti-Ässä

Siro Himmeä

Empire

Helmi 10

Helmi 30

Helmi 80

Joker

Kellarimaali

Lastu Paneelimaali

Luja 20

Luja 40

Luja 7

Lumi

Muuri

Paneelikatto Valkoinen