Maalilinja neuvoo: 5 vinkkiä kulahtaneiden pihakivien käsittelyyn

Maalilinja neuvoo, miten vanhat pihakivet käsitellään uuteen uskoon
Kyllä, pihakivetkin voi saada kuultokäsittelyllä lähes uudenverosiksi! Tikkurilan uudella Patio Kivikuullotteella voit helposti uudistaa vanhojen betonipihakivien värityksen. Tässä viisi vinkkiä!

1. Patio Kivikuullotteella tasaat ja syvennät sävyä

Valitse Patio kivikuullote tuotteeksi, kun haluat käsitellä pihakivet uuteen uskoon. Vesiohenteisella Patio Kivikuullotteella saat helposti ja nopeasti uuden ilmeen vanhoille betonipihakiville ja -laatoille. Patio Kivikuullotteen avulla voit tasata ja syventää pihakiveyksen väriä.

2. Valitse pihakiveä lähinnä oleva sävy

Valitse Kivikuullotevärikartan kymmenestä sävystä käsiteltäviä kiviä lähinnä oleva värisävy. Nyt voit tilata 1 dl:n testipurkin kolmesta suosituimmasta sävystä tästä.

Kivikuullotevärikartassa on yhteensä 10 maanläheistä sävyä. Värjäämättömät betoninharmaat pihakivet voi käsitellä ihan uuden väriseksi.

Tutustu Kivikuullotevärikartan sävyihin >>

3. Pese pinta painepesurilla

Pese pihakivet huolellisesti liasta, pölystä, sammaleesta ja muista irtoroskista painepesurilla.  Suhteellisten uusien betonipihakivien pesussa kannattaa käyttää riittävän kovaa painetta pinnan imukyvyn varmistamiseksi. Anna pestyn pinnan kuivua hyvin ennen kuultokäsittelyä.

4. Kertakäsittely riittää

Ohenna kuullotetta tarvittaessa vedellä enintään 50%. Sekoita kuullote hyvin ennen käyttöä ja sen aikana. Levitä kuullotetta 1-2 kertaa alustan imukyvystä ja halutusta lopputuloksesta riippuen. Yleensä yhden kerran käsittely riittää, värinvaihto vaatii kahden kerran käsittelyn. Voit levittää Patio Kivikuullotteen siveltimellä, telalla tai reppuruiskulla, joka on laajoille pinnoille kätevin.

5. Vältä paksua maalimaista kerrosta

Kuullotteen ei ole tarkoitus muodostaa kiven pinnalle kalvoa, joten vältä levittämästä paksua maalimaista kerrosta. Näin kivestä ei tule liukas ja sille ominainen ulkonäkö säilyy.

Tässä Maalilinjan työohjevideo pihakivien kuultokäsittelyyn:

Nyt voit tilata Patio Kivikuullotteesta 1 dl testerin!

Patio Kivikuullotteen kolmesta suosituimmasta väristä, vaaleanharmaa, musta ja punainen on nyt saatavana 1 dl:n testipurkki. Voit helposti ja edullisesti testata kivikuullotetta omassa pihassa!

Yksi testipurkki maksaa 1,90 eur + toimituskulu 2,90 eur.

Klikkaa alla olevaa linkkiä, valitse sävy valikoista ja tilaa testeri edullisesti postitse kotiosoitteeseesi.

Patio Kivikuullotteesta on nyt saatavilla testisävyjä

Tutustu tuotteeseen!

Patio Kivikuullote

Maalilinja 020 191 2002

Jos et löytänyt sivuiltamme vastausta ongelmaasi voi kysyä neuvoa Maalilinjalta.

  • Soita puhelinpalveluumme ja kysy asiantuntijoiltamme. 020 191 2002  ark. 8-19
    (Puheluiden hintatiedot)
  • Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla jolloin saat lisättyä kuvia viestin mukaan.

Laske Maalilaskurilla paljon tarvitset Patio Kivikuullotetta kohteeseesi >>