Käsittele terassi tummaksi

Tee terassista kodin katseenvangitsija tumman terassilaudoituksen avulla. Valokuvaaja ja bloggaaja Riikka Kantinkoski maalasi tummanharmaan harmonisen terassin.
ColorNow 2017 lehden kuvitusta.

Harmaa terassilaudoitus kestää aikaa

Tumma terassilaudoitus on rohkeampi vaihtoehto käsittelemättömälle. Tummanharmaa sointuu pohjoisen luontoon ja kestää aikaa. Tummanharmaa terassilaudoitus on käsitelty Tikkurilan kelonharmaalla Valtti Plus Terassiöljyllä.
ColorNow 2017 lehden kuvitusta.
ColorNow 2017 lehden kuvitusta.

Katso työohjevideo terassin pesusta ja öljyämisestä

Lue yksityiskohtaiset ohjeet puuterassin käsittelyyn >>

Tarvikkeet


VINKKI: Helpota ostoksiasi myymälässä! Lisää haluamasi tuotteet muistilistallesi vihreää nappia painamalla ja lähetä lista sähköpostiisi suoraan ylävalikosta.

Valtti Plus Terassiöljy

Valtti Plus Terassiöljy on UV-suojattu ja erikoispigmenteillä sävytetty. Tuotteen säänkestävyys ja värinpysyvyys on erittäin hyvä.

Terassi- ja kalustepesu

Terassi- ja kalustepesu vaalentaa ja kirkastaa tummuneiden puupintojen väriä. Terassi- ja Kalustepesulla käsitelty pinta on paras alusta puuöljylle.

Hiomapaperi

Pintojen hiomiseen ja karhentamiseen. On saatavissa rullatavarana, arkkeina tai eri hiomakoneiden muotoon leikattuina. Hiomapaperin karkeus esitetään lukuarvona 80, 120, 240 jne. Mitä pienenpi luku sitä karkeampi paperi on.

Katuharja

Erityyppisiä harjoja voidaan käyttää pintojen puhdistamiseen tai pintojen kuviointiin.

Terassiöljylasta T7

Ergonomisella jatkovarteen liitettävällä terassilastalla on kätevä käsitellä terassilaudat ja niiden välit. Sieniä saatavilla kahta eri kokoa. Tarvitset lisksi telakaukalon sekä jatkovarren.

Valokuvaaja ja bloggaaja Riikka Kantinkoski loi upean olohuoneen Color Now 2017 Hazy-värikokoelman sävyillä.

IDEAN TOTEUTTAJA: Riikka Kantinkoski

Riikka Kantinkoski on helsinkiläinen valokuvaaja, taiteilija, stylisti ja bloggaaja. Riikka pitää suosittua Weekdaycarnival-blogia, jossa hän kertoo sisustus- ja ruokapainotteisista työprojekteista sekä kevyistä aiheista, joilla pääset arkea pakoon.

Lue Riikan mietteet projektista blogissa >>

Inspiroidu mustasta kalanruototerassista

Riikka Kantinkoski tuunasi terassilaudat uuteen uskoon kalanruotoladonnalla ja mustalla Valtti Plus Terassiöljyllä. Näyttävä lopputulos saatiin aikaan parissa päivässä.

Katso idea >>

Valokuvaaja, bloggaaja ja stylisti Riikka Kantinkoski käsitteli kalanruototerassin mustalla Valtti Plus Terassiöljyllä.