Tuunaa kasvulaatikot myrkyttömällä puuöljyllä

Kaipaako parveke, terassi tai piha piristystä? Tuunaa tyylikkäät kasvatuslaatikot iltapäivän kuluessa Patio Verso -puuöljyn avulla. Kukoistavat kasvatuslaatikot tuovat iloa pitkälle syksyyn.  

Patio Verso puutarhalaatikkoihin

Käytetty tuote:

Patio Verso

sävy: Ladonharmaa

Kasvatuslaatikko maalattiin Patio Verso -puuöljyllä sävyssä Ladonharmaa. Uusi Patio Verso on kehitetty erityisesti kasvatuslaatikoita ja kasvihuoneen puurakenteita ajatellen. Se suojaa pintaa ja antaa sille tyylikkään ja siistin sävyn. Puuöljy on myrkytön, joten voit rauhassa käyttää sitä kasvatuslaatikoihin, joissa kasvatetaan syötäväksi tarkoitettuja kasveja.

Patio Verso on myrkytön puuöljy kasvatuslaatikoille ja kasvihuoneen puuosille. Suojaa puuta lialta, kosteudelta ja tikkuuntumiselta sekä antaa kauniin, luonnollisen sävyn. Tuote on turvallinen käyttää syötäväksi tarkoitettujen kasvisten yhteydessä.

Patio Verso -puuöljy on saatavilla neljässä ajattomassa sävyssä: Hiilenmusta, Ladonharmaa, Kaarnanruskea ja Metsänvihreä

Kasvatuslaatikon maalaus kestää alle puoli päivää, riippuen laatikon pesutarpeista ja kuivumisajasta.

Näin toteutat idean 

1. Pese pinta. Käytä tarvittaessa Tikkurila Laituripesu -puhdistusainetta veteen laimennettuna. Huuhtele pinta huolellisesti vedellä ja anna kuivua.  

2. Pintakäsittele. Öljyä Tikkurila Patio Verso myrkyttömällä puuöljyllä. Levitä siveltimellä tai sienellä. 

3. Viimeistele. Pyyhi muutaman minuutin kuluttua imeytymätön öljy pois kuivalla kankaalla. 

 

Lue tarkemmat ohjeet siitä, kuinka käsittelet kasvatuslaatikkoa puuöljyllä >>

.