Tehopesu jauhe tehokkaaseen terassinpesuun.

Tehopesu –  Sekoita vain veteen ja syväpuhdista!

Tehopesu jauhe tehokkaaseen terassinpesuun.

Tehopesu –  Sekoita vain veteen ja syväpuhdista!

  Tehopesu

  Terassit ja pihakalusteet syväpuhtaiksi

  Tehopesu on patentoitu, veteen sekoitettava jauhe, joka muodostaa puuta syvältä puhdistavan ja valkaisevan pesuvaahdon. Erinomainen terassilaudoitusten ja puutarhakalusteiden pesuun ennen huoltokäsittelyjä.

  • Käyttökohteet: Seinät
  • 0% 0°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 15 m²/l
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 15 m²/l
  • Työväline: Sivellin
  Tikkurila_Tehopesu_Super_Clean_0,5L.jpg
  Tehopesu jauhe tehokkaaseen terassinpesuun.

  Helppoa pesemistä

  Tehopesu on valmis annos - purkkinen jauhetta, joka sekoitetaan käyttökertaa varten veteen. Saat joko 5 tai 10 litraa vaahtoavaa puhdistusvoimaa, joka varmistaa pintakäsittelyn onnistumisen.

  Monipuolinen käyttöalue

  Voi puhdistaa julkisivut, terassit, aidat, pihakalusteet tai portaat pihallasi samalla tuotteella. Tehopesu soveltuu lähes kaikille alustoille oli se sitten puuta tai kiviainesta.

  Pesuaine
  Tehopesu

  Varmistaa tartunnan

  Oli kohteesi sitten käsittelemätön, puhtaaksi kaavittu tai aiemmin käsitelty, pinnasta lähtee yleensä likaa ja hometta tai vanhaa pintakäsittelyainetta, joka pesemättä jää häiritsemään tartuntaa. Tehopesulla varmistat uuden käsittelyn tarttuvuuden.

  Tuoteseloste

  Tehopesu

  Tyyppi
  Hapettava puhdistusaine. Patentoitu tuote, FI120542, SE529353.
  Soveltuvuus
  Soveltuu erinomaisesti maalatuille ja käsittelemättömille pinnoille, esim. puisten terassien, aitojen, seinien, pihakalusteiden ja ritilöiden pesuun ja ehostukseen sekä muovipintojen puhdistukseen.
  Käyttökohteet
  Erilaisten pintojen puhdistukseen sisällä ja ulkona. Tehopesulla on tummentunutta / harmaantunutta puuta valkaiseva vaikutus.

  Tekniset Tiedot
  Riittoisuus
  0,5 l Tehopesujauhetta (= 5 litraa valmista seosta) riittää n. 15 neliölle ja 1 l Tehopesujauhetta (= 10 litraa valmista seosta) riittää n. 30 neliölle riippuen alustan imevyydestä ja puhdistustarpeesta.
  Ohenne
  Ei määriteltävissä
  Käsiteltävä pinta-ala
  m
  m
  2.00 m2
  Maalin riittoisuus, kun pinta on…
  1L = 15 m2
  1L = 15 m2
  Pinnan käsittely
  kertaa
  Tuotteen menekki, kun pinta on…
  Litraa
  Litraa

  Ohjeita

  Menekki vaihtelee käsiteltävästä pinnasta ja sen kunnosta riippuen. Imeytymiseen vaikuttavat mm. pinnan karkeus ja puun kuivumisaste sekä huokoisuus. Esimerkiksi pitkään käsittelemättömänä olleeseen hirsipintaan kuluu huomattavasti enemmän puunsuojaa kuin uuden pinnan käsittelyyn.

  Menekkiä laskettaessa huomioi, että pyöröhirren menekki on 1.5 kertaa suurempi kuin normaalisti. Huomioi myös nurkkasalvokset pinta-alassa.

  Pyöristä ylöspäin
  Koska astioiden täyttöaste on yleensä 90 % (sävytysvara), kannattaa litramäärät pyöristää ylöspäin ja varata tuotetta riittävästi, jotta työ ei keskeydy tarpeettomasti ja väristä tulee tasainen.