Valtti-tuotteet

Pohjustuspuunsuoja käsittelemättömälle puulle

Pohjusta Valtti Pohjusteella tai Valtti Basella puunsuojatut puupinnat Öljypohjalla tai Ultra Primerilla ennen pintamaalausta talomaalilla

Pohjustus on tärkeä osa pintakäsittelyä

Valtti Arcticilla maalattu hirsimökki.

Valtti Akvabase on luonto- ja käyttäjäystävällinen valinta

  Valtti Akvabase

  Paras pohja puulle

  Moderni, aikaa kestävä, vesiohenteinen pohjustuspuunsuoja käsittelemättömille hirsi- ja lautapinnoille. Imeytyy puuhun ja parantaa pintamaalin tarttuvuutta. Hidastaa sinistäjä- ja lahosienien vaikutusta ja lisää maalaussysteemin puhtaana pysyvyyttä.

  • Varottava tuotteen jäätymistä
  • Uudelleen maalattava 24 h
  • Kosketuskuiva 0.5 h
  • Vesiohenteinen
  • 80% 5°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 4 l/m²
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 5 l/m²
  • Työväline: Ruisku
  Valtti_Akvabase_9L_1.jpg
  Hirsipintojen puhdistusta

  Imeytyy puuhun

  Valtti Akvabase imeytyy käsittelemättömään hirsi- tai lautapintaan aivan kuten perinteinen Valtti Pohjuste.

  Käyttäjäystävällinen

  Valtti Akvabase on vesiohenteisena miellyttävä käyttää ja työvälineiden pesu onnistuu kesämökkioloissakin vedellä ja saippualla.

  Ulkolaudoitusten pohjustus
  Valtti-tuotteet

  Pintakäsittele millä haluat

  Valtti Akvabasella pohjustuspuunsuojattu puupinta voidaan käsitellä halutusti vesi- tai luoteohenteisella kuullotteella tai maalilla. Tärkeintä on tehdä pintamaalaus mahdollisimman pian pohjustuksen jälkeen.

  Tuoteseloste

  Valtti Akvabase

  Tyyppi
  Ulkokäyttöön tarkoitettu käyttövalmis vesipohjainen, väritön, alustaan imeytyvä puunsuoja-aine kuluttaja- ja ammattikäyttöön. Hidastaa kosteuden imeytymistä sekä sinistymä- ja lahottajasienten leviämistä. Tämä puunsuojavalmiste (valmisteryhmä 8) on hyväksytty biosididirektiivin 98/8/EY määräysten mukaisesti. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston hyväksymisnumero FINBP20122376
  Soveltuvuus
  Puutavaran ja puurakenteiden suojaaminen ja pohjustus ennen pintakäsittelyä. Soveltuu hirren, sahatun ja höylätyn puun, lämpökäsitellyn puun ja kestopuun pohjustukseen ulkona. Ei saa käyttää sisätiloissa. Ei saa käyttää puuhun, joka joutuu suoraan kosketukseen elintarvikkeiden tai eläinravinnon kanssa. Käytä valmistetta vain puunsuoja-aineena tuoteselosteessa ja myyntipäällyksessä kuvatulla tavalla. Väritön pohjustuspuunsuoja ei suojaa puupintaa auringonvalolta, siksi pintakäsittely kannattaa tehdä mahdollisimman pian.
  Käyttökohteet
  Kaikki kuultokäsiteltävät tai peittomaalattavat puurakenteet (paitsi puuöljyillä ja punamultamaaleilla käsiteltävät pinnat). Puuosat ulkona (käyttöluokat 2 ja 3). Voidaan käyttää maanpinnan yläpuolelle jääviin puuosiin. Ei saa käyttää suoraan maahan tai veteen kosketuksissa olevalle puulle tai meriympäristössä.

  Tekniset Tiedot
  Riittoisuus
  0,18-0,22 l/m².
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Työtavat
  pensseli, ruiskutus
  Varastointi ja kuljetus
  Suojattava pakkaselta.
  Käsiteltävä pinta-ala
  m
  m
  2.00 m2
  Maalin riittoisuus, kun pinta on…
  1L = 5 m2
  1L = 4 m2
  Pinnan käsittely
  kertaa
  Tuotteen menekki, kun pinta on…
  Litraa
  Litraa