Perinteinen puupintojen Valtti!

Perinteinen, liuoteohenteinen puupintojen Valtti. Hyvin imeytyvä väri, joka korostaa puun luonnollista kauneutta. Suojaa puuta säärasituksilta hidastamalla kosteuden ja auringonvalon vaikutuksia.

Perinteinen, liuoteohenteinen puupintojen Valtti. Hyvin imeytyvä väri, joka korostaa puun luonnollista kauneutta. Suojaa puuta säärasituksilta hidastamalla kosteuden ja auringonvalon vaikutuksia. Soveltuu pohjustetuille tai aiemmin kuullotetuille lauta- ja hirsipinnoille ulkona.

Pohjusta puhdas puu ennen pintamaalausta

  170

  Valtti Pohjuste

  Puuhun imeytyvä suoja-aine

  Perinteinen väritön pohjuste imeytyy puuhun ja tekee käsittelemättömästä puusta vettä hylkivän. Valtti Pohjuste parantaa pintamaalin tarttuvuutta sekä puhtaanapysyvyyttä.

  • Uudelleen maalattava 24 h
  • Kosketuskuiva 0.5 h
  • Liuoteohenteinen
  • 80% 5°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 4 m²/l
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 12 m²/l
  • Työväline: Ruisku
  Tikkurila_Valtti_Pohjuste_Priming_Oil_9L.jpg
  Hirsipintojen puhdistusta

  Suoja puulle ennen pintakäsittelyä

  Valtti Pohjuste on väritön, syvälle puuhun imeytyvä suoja-aine, joka tekee pinnasta vettä hylkivän sekä suojaa homeelta ja sinistäjäsieneltä.

  Parantaa koko maalaussysteemin homeenhylkivyyttä ja kestävyyttä

  Valtti Pohjuste parantaa pintamaalin tarttuvuutta sekä puhtaanapysyvyyttä. Pohjustetta käytetään kaikkien talomaalien ja kuullotteiden alla, ei kuitenkaan puuöljyjen tai punamultamaalien alla.

  Kuullotettu hirsi

  Tuoteseloste

  Valtti Pohjuste

  Tyyppi
  Ulkokäyttöön tarkoitettu öljypitoinen väritön alustaan imeytyvä puunsuoja-aine puupinnoille kuluttaja- ja ammattikäyttöön. Valtti Pohjuste imeytyy puuhun hidastaen kosteuden imeytymistä sekä homekasvuston ja sinistymäsienten leviämistä. Tämä puunsuojavalmiste (valmisteryhmä 8) on hyväksytty biosidiasetuksen (EU) N:o 528/2012 mukaisesti; Lupanumero UK-2014-0831/FI-2015-0014. Käyttövalmis liuotinpohjainen neste.
  Soveltuvuus
  Puutavaran ja puurakenteiden suojaaminen ja pohjustus ennen pintakäsittelyä. Soveltuu hirren, sahatun ja höylätyn puun, lämpökäsitellyn puun ja kestopuun pohjustukseen ennen pintakäsittelyä. Käytä valmistetta vain puunsuoja-aineena tuoteselosteessa ja myyntipäällyksessä kuvatulla tavalla. Väritön pohjuste ei suojaa puupintaa auringonvalolta, siksi pintakäsittely kannattaa tehdä mahdollisimman pian.
  Käyttökohteet
  Kaikki kuultokäsiteltävät tai peittomaalattavat puurakenteet (paitsi puuöljyillä ja punamultamaaleilla käsiteltävät pinnat). Puuosat ulkona (käyttöluokat 2 ja 3). Voidaan käyttää maanpinnan yläpuolelle jääviin puuosiin, jotka ovat joko säälle alttiina tai suojassa säältä, mutta alttiina usein toistuvalle kostumiselle. Ei saa käyttää suoraan maahan tai veteen kosketuksissa olevalle puulle tai meriympäristössä. Ei saa käyttää sisätiloissa.

  Tekniset Tiedot
  Pakkaukset
  1,0 L, 3,0 L, 10,0 L
  Riittoisuus
  Sahatulle pinnalle 4-5 m²/l. Höylätylle pinnalle 10-12 m²/l.
  Ohenne
  Liuoteohenteinen
  Käsiteltävä pinta-ala
  m
  m
  2.00 m2
  Maalin riittoisuus, kun pinta on…
  1L = 12 m2
  1L = 4 m2
  Pinnan käsittely
  kertaa
  Tuotteen menekki, kun pinta on…
  Litraa
  Litraa