Sokkelipinta maalattuna Yki Aitokivellä.

Yki Aitokivi - luonnollisen näyttävä, luja ja kestävä pinta

  170

  Yki Aitokivi

  Upeaa luonnonkivipintaa helposti

  Näyttävällä luonnonkivipinnoitteella saadaan aito ja kaunis kivipinta sokkeliin. Tuotteen näyttävyyden takaa suomalaisesta peruskalliosta louhittu kiviaines. Yki Aitokivellä saat kestävää, tyylikästä ja yhtenäistä pintaa vaivattomasti. Tuotteen ainutlaatuinen sävytettävyys tarjoaa laajan värivalikoiman luonnollisia värisävyjä.

  Kiilto
  Kiiltävä Matta
  • Kosketuskuiva 24 h
  • Vesiohenteinen
  • 80% 5°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 0,4 m²/l
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 0,8 m²/l
  • Työväline: Ruisku
  Tikkurila_Yki_Aitokivi_Natural_Stone_Coating_14kg.jpg
  Yki Aitokivi

  Levitä helposti teräslastalla

  Yki Aitokivi on patentoitu luonnonkivipinnoite, jonka avulla sokkeliin saadaan kaunis ja suojaava aito kivipinta. Valmista luonnonkivimassaa voi levittää pinnoitettavalle alueelle suoraan purkista teräslastalla. Työssä onnistuu myös kotimaalari.

  Ainutlaatuinen, sävytettävä kivipinnoite

  Yki Aitokivi valmistetaan aidosta luonnonkivirouheesta. Sen kaksi vakioväriä saadaan suoraan Suomen luonnosta: Kalannin harmaa graniitti ja Paraisten vaalea kalkkikivi. Harmaa ja vaalea vakioväri voidaan sävyttää Yki Aitokivi-värikartan sävyihin ilman, että ne menettävät kiiltoaan ja luonnollista kiven olemusta.

  Yki Aitokivi

  Tuoteseloste

  Yki Aitokivi

  Tyyppi
  Vesiohenteinen kivipinnoite. Maksimiraekoko n. 1,5 mm.
  Soveltuvuus
  Betonirakenteiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni- ja harkkopintojen sekä levypintojen pinnoitukseen sokkeli- ja seinäpinnoilla.
  Käyttökohteet
  Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset.

  Tekniset Tiedot
  Pakkaukset
  10,0 L
  Riittoisuus
  2,5-3,5 kg/m² lastalla kertalevityksenä ja 3,5-4,5 kg/m² ruiskutustyönä ja kahteen kertaan levitettynä. Riittoisuuteen vaikuttavat käsiteltävän pinnan karkeus ja huokoisuus.
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Työtavat
  Lastalevitys käsin, ruiskutus laastipumpulla, min. suutinkoko 7 mm, tai suppiloruiskulla. Pinnoite viimeistellään teräslastalla loivasti pintaa myöten vetäen.