Finngard, Finnseco. Julkisivut.

Yki Rouhepinnoite - näyttävää, rappausmaista pintaa helposti

Yki sokkelipinta.

Yki Rouhepinnoite - näyttävää, rappausmaista pintaa helposti

  170

  Yki Rouhepinnoite

  Laajasti sävytettävissä!

  Yki Rouhepinnoite viimeistelee talosi ulkokuoren ja lopullisen ilmeen. Rakennusteknisesti oikein toteutettu sokkeli ja julkisivu on pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Kokonaisuuteen sopivan pinnoitteen arvokas ulkonäkö ja laajat värimahdollisuudet sopeuttavat rakennuksen edustavasti ympäristöönsä. Himmeä ja hyvin peittävä rouhepinta sopii niin kivi - kuin puutaloonkin.

  Kiilto
  Kiiltävä Matta
  • Varottava tuotteen jäätymistä
  • Kosketuskuiva 24 h
  • Vesiohenteinen
  • 80% 5°C
  • Tuotteen riittoisuus karhealla pinnalla 0,5 m²/l
  • Tuotteen riittoisuus sileällä pinnalla 0,9 m²/l
  • Työväline: Ruisku
  Tikkurila_Yki_Rouhepinnoite_Coating_9L.jpg
  Yki Rouhepinnoite sokkeliin

  Peittävä rouhepinnoite

  Hyvin peittävä, arvokkaan näköinen rouhepinnoite on suunniteltu erityisesti uusille ylitasoitetuille harkkopinnoille sekä betonipinnoille. Rouhepinnoite estää kosteuden tunkeutumisen rakenteeseen ja on vesihöyryä läpäisevä.

  Säästää kustannuksia

  Tuote on käyttövalmis ja pinnoitus on helppoa ilman pölyäviä ja vaikeita työvaiheita. Pinnoitteen struktuuri häivyttää pienet virheet. Teet sen helposti itse kustannuksia säästäen – levitä rouhepinnoite teräslastalla ja viimeistele pinta Tikkurilan muovihiertimellä.

  Yki Rouhepinnoite sokkeliin
  Yki Rouhepinnoite sokkeliin

  Laaja värivalikoima

  Yki Rouhepinnoite on hyvin laajasti sävytettävissä. Tuotteen värit voidaan valita kaikista Tikkurilan Talomaali-, Kivitalot- tai Facade-värikartasta. Lisäksi hyviä sokkelivärivaihtoehtoja löytyy Tikkurilan Kaunis Talo -värilastuista.

  Tuoteseloste

  Yki Rouhepinnoite

  Tyyppi
  Vesiohenteinen, alkalinkestävä silikonimodifioitu, vettä hylkivä akrylaattipinnoite. Maksimiraekoko n. 2 mm.
  Soveltuvuus
  Betonirakenteiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni- ja harkkopintojen sekä levypintojen pinnoitukseen sokkeli- ja seinäpinnoille ulkona.
  Käyttökohteet
  Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset.

  Tekniset Tiedot
  Pakkaukset
  10,0 L
  Riittoisuus
  0,6 -0,8 m²/l lastalla levitettynä ja 0,5 - 0,9 m²/l ruiskutustyönä. Riittoisuuteen vaikuttavat käsiteltävän pinnan karkeus ja huokoisuus.
  Ohenne
  Vesiohenteinen
  Työtavat
  Lastalevitys, ruiskutus laastipumpulla, min. suutinkoko 5 mm, tai suppiloruiskulla. Lastalla levitetty pinnoite viimeistellään Tikkurilan muovihiertimellä. Ruiskutettu pinnoite voidaan jättää ruiskupinnalle tai viimeistellä Tikkurilan muovihiertimellä.
  Varastointi ja kuljetus
  Suojattava pakkaselta., Tuotteen tai astian lämpötila ei saa ylittää +35 ºC., Ei saa varastoida auringonpaisteessa edes suojapeitteen alla. Sävytetty tai huonosti suljetussa tai vajaassa astiassa oleva maali ei kestä pitkäaikaista varastointia.