Metallituotteiden esitteet

Temacoat HS-F Primer

Temacoat HS-F Primer epoksipohjamaali antaa hyvän tartunnan ja erinomaisen suojan ilmastorasituksen sekä mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisissa kohteissa.

Avaa esite >>

Fontefire ST 60

Palosuojamaaleja käytetään maalausjärjestelmänä, johon kuuluu teräsrakenteen esikäsittely, pohjamaalaus, palosuojamaalaus ja pintamaalaus.

Avaa esite >>

Temadur HS 90

Temadur HS 90 forms the durable, easy-to-clean and non-chalking topcoat with good gloss and color retention.

Temadur HS 90 on täyskiiltävä, korkeakuivaaineinen polyuretaanimaali. Suositellaan pintamaaliksi sään ja kemiallisen rasituksen alaisille pinnoille, joilta vaaditaan korkealuokkaista pinnan laatua.

Avaa esite >>

Temadur SC-F

Temadur SC-F is a series of fast-drying polyurethane paints with an aliphatic isocyanate hardener.

Temadur SC-F - nopeasti kuivuva polyuretaanimaali isosyanaattikovetteella. Tuotteet sisältävät korroosionestopigmenttejä ja niitä voidaan käyttää yksikerrosmaaleina.

Avaa esite >>

Temasolid EZ 80

Temasolid EZ 80 is a new-generation glossy polyurea paint.

Uuden sukupolven polyureamaali Temasolid EZ 80 haastaa käsityksesi perinteisestä korroosionestomaalauksesta. Tuotetta on erittäin helppo ruiskuttaa ja käyttää. Se muodostaa erittäin kovan maalikalvon, mikä vähentää mahdollisia kuljetusvaurioita.

Avaa esite >>

Temalac SC-F

Temalac SC-F is a single-coat high-solids paint based on alkyd technology.

Temalac SC-F 20, SC-F 40 ja SC-F 80 soveltuvat suihkupuhdistettujen teräspintojen maalaukseen sisällä ja ulkona. Tuotteita suositellaan erityisesti teräksisten runko- ja tukirakenteiden, hoitotasojen sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen.

Avaa esite >>

Fontecryl SC

Fontecryl SC 50 is a one-component alkydmodified acrylic paint, which contains active anticorrosive pigments.

Fontecryl SC 50 soveltuu hyvin metalliteollisuuden tuote- ja asemamaalaukseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat erilaiset koneet ja laitteet sekä teräksiset runko- ja tukirakenteet.

Avaa esite >>

Coloured primers

Coloured Primers brochure.

Käyttämällä pintamaalin alla sävytettyä pohjamaalia saadaan väristandardin mukainen, tarkka pintamaalin värisävy maalattua taloudellisesti. Oikein valitulla pohjamaalin värisävyllä voidaan optimoida myös materiaalikustannukset.

Avaa esite >>

MED hyväksytyt tuotteet

MED approved products thsat can be used inside ships.

MED-hyväksyttyjä tuotteita voidaan käyttää laivojen sisätiloihin tulevien kalusteiden ja muiden pintojen maalaukseen. Hyväksynnän saanut tuote merkitään ruorimerkillä, joka sijoitetaan joko etikettiin tai suoraan maalipurkin kylkeen. 

Avaa esite >>