Puun palosuojamaalaus

Huippuluokan puun palosuojausta sisä- ja ulkopinnoille


Puu on suosittu rakennusmateriaali sen lujuuden, esteettisten, akustisten ja lämpöominaisuuksien vuoksi. Kerrostalojen rakentamisessa suositaan nykyisin enemmän puumateriaaleja ja puu on suosittu valinta myös rakennusten arkkitehtonisiin elementteihin kauneutensa vuoksi. Rakennusten paloturvallisuutta koskevat asetukset voivat kuitenkin rajoittaa puun käyttöä. Turvallisuussyistä asuinkerrostaloissa, toimistorakennuksissa ja konserttihalleissa saattaa olla vaatimuksena käyttää palosuojattua puumateriaalia. Tällaisia vaatimuksia esitetään erityisesti silloin, kun koko rakennus on puusta tai joko sisä- tai ulkorakenteissa on käytetty paljon puumateriaalia.
Puiset rakenteet, portaikot, portaat, sisäseinät, sisäkatot. Fontefire WF Clear.

Fontefire WF puun palosuojatuotteet

Fontefire WF maalilla ja lakalla saavutetaan paras mahdollinen suoja paloa vastaan, ja niitä voidaan käyttää kaikilla palosuojausta vaativilla puupinnoilla kuten ulkoverhouksissa ja sisätilojen puuseinissä, katoissa ja koristepaneeleissa.  Altistuessaan kuumuudelle Fontefire WF -tuotteet laajenevat ja muodostavat eristävän vaahtokerroksen puun pinnalle. Fontefire WF -tuotteet on hyväksytty puumateriaalien korkeimpaan paloluokkaan B-s1, d0 standardin SFS-EN 13501-1:2007+A1:2009 mukaisesti. 

Fontefire WF -tuotteet on suunniteltu käytettäväksi teollisissa pinnoitusprosesseissa. Tuotteet on helppo levittää ja ne kuivuvat nopeasti, mikä nopeuttaa pintakäsittelyprosessia, kasvattaa tuotantokapasiteettia ja vähentää kustannuksia. 

Tuotteet puun palosuojaukseen

Fontefire WF

Akvilac WF 10

Fontefire WF Clear