Tuotteet puupinnoille sisällä

Akvi Color AT-S - Värejä korostamaan puun luonnollista kauneutta

  Akvi Color AT-S

  Akvi Color AT-S

  Vesiohenteinen petsi.

  Akvi Color AT-S. A water-borne stain for interior surfaces.

  Erinomainen UV-säteilyn kesto

  Akvi Color AT-S on vesiohenteinen, UV-säteilyä ja auringonvaloa kestäviä pigmenttejä sisältävä petsi. Petsatun puun värinkesto on huomattavasti pidempi. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön.

  Ympäristöystävällinen

  Akvi Color AT-S soveltuu käytettäväksi Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Vesiohenteisena se ei ole ympäristölle haitallinen.

  Akvi Color AT-S. Akvi Color AT-S has a wide range of colors. Its color emphasizes natural structure of the wood.
  Pinnoitteet oviin

  Laaja värivalikoima

  Akvi Color AT-S korostaa puun luonnollista rakennetta. Sen laajan värivalikoiman ansiosta lopputuotteesta on helppo tehdä yksilöllisempi. Luonnollisen näköisiä, puulle tehtyjä värimalleja saa pyydettäessä.

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Vesiohenteinen petsi.
  Ominaisuudet • Vesiohenteinen, UV-säteilyä ja auringonvaloa kestäviä pigmenttejä sisältävä petsi. Petsatun puun värinkesto on huomattavasti pidempi. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön.. • Soveltuu käytettäväksi Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Vesiohenteisena se ei ole ympäristölle haitallinen.. • Korostaa puun luonnollista rakennetta. Sen laajan värivalikoiman ansiosta lopputuotteesta on helppo tehdä yksilöllisempi. Luonnollisen näköisiä, puulle tehtyjä värimalleja saa pyydettäessä.. • Suunniteltu ruiskutukseen ja kastokäsittelyyn.. • Petsi ei sisällä vapaata formaldehydiä eikä kuivuttuaan eritä formaldehydiä ympäristöön.. • Suositellaan huonekaluihin, oviin ym. puu- ja puulevypintoihin sisätiloissa..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 2-20% riippuen värisävystä.

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote

  Maalausjärjestelmät