20328
  Akvi Top DS 25

  Akvi Top DS 25

  Yksikomponenttinen, vesiohenteinen akrylaattimaali värikästä, tasaista pintaa varten.

  Ovet sisällä

  Helppo levittää

  Akvi Top DS 25:n levitysominaisuudet ovat erittäin hyvät. Maalin kuiva-ainepitoisuus on korkea ja täyttävyys hyvä. Se levittyy hyvin.

  Voidaan sävyttää tuhansiin väreihin

  Akvi Top DS 25 on nopeasti kuivuva pintamaali vaativiin olosuhteisiin. Maali muodostaa kovan kalvon, ja tuotteella on laaja värivalikoima. Käyttökohteita ovat ovet, paneelit ja listat

  Sisäpaneelit ja listat
  Sisäpaneelit Dicco Lasyr nettiä varten

  Fontefire WF -palosuojamaalin pintamaaliksi

  Akvi Top DS 25 voidaan pinkata nopeasti, ja se on siksi erinomainen vaihtoehto palosuojamaalin pintamaaliksi. Tuote on hyväksytty palosuojamaalausjärjestelmän pintamaaliksi sisätiloissa.

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Yksikomponenttinen, vesiohenteinen akrylaattimaali värikästä, tasaista pintaa varten.
  Ominaisuudet • Levitysominaisuudet ovat erittäin hyvät. Maalin kuiva-ainepitoisuus on korkea ja täyttävyys hyvä. Se levittyy hyvin.. • Nopeasti kuivuva pintamaali vaativiin olosuhteisiin. Maali muodostaa kovan kalvon, ja tuotteella on laaja värivalikoima.. • Voidaan pinkata nopeasti, ja se on siksi erinomainen vaihtoehto palosuojamaalin pintamaaliksi. Tuote on hyväksytty palosuojamaalausjärjestelmän pintamaaliksi sisätiloissa.. • Erinomainen naarmutuksen kesto ja pinkattavuus.. • Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.. • Soveltuu oviin, paneeleihin, listoihin ym. puu- ja kuitulevypintoihin..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 36±2%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote