Fontecoat EP 50 provides protection comparable to that of solvent-borne epoxy paints.

Fontecoat EP 50 - Vesiohenteisella yksikerrosmaalilla alhaisiin VOC-pitoisuusvaatimuksiin

  13938
  Fontecoat EP 50

  Fontecoat EP 50

  Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen epoksipintamaali ja yksikerrosmaali.

  Fontecoat EP 50 is a semi-gloss epoxy paint to be used as a single-coat paint, primer, intermediate coat or topcoat in epoxy or polyurethane systems for steel surfaces.

  Nopeasti kovettuva

  Fontecoat EP 50 puolikiiltävää epoksimaalia voidaan käyttää yksikerrosmaalina sekä myös pohja-, väli- tai pintamaalina teräsrakenteiden epoksi- ja polyuretaaniyhdistelmissä. Tuote kuivuu nopeasti ja voidaan levittää paksuina kerroksina.

  Ympäristöystävällinen (alhaiset VOC-päästöt)

  Fontecoat EP 50 on ihanteellinen vaihtoehto, kun vaaditaan alhaista VOC-pitoisuutta. Maali kestää erittäin hyvin mekaanista ja kemiallista rasitusta. Tuote antaa yhtä hyvän suojan kuin liuoteohenteiset epoksimaalit.

  Fontecoat EP 50 is an ideal option when a low VOC content is required
  Fontecoat EP 50 - Environmentally friendly (low VOC emissions)

  Erinomainen tartunta ja pinnan sietokyky

  Fontecoat EP 50 epoksimaalin pohjamaalina voidaan käyttää liuoteohenteista Temakeep-tartuntapohjamaalia. Yhdistelmän tarttuvuus on erittäin hyvä monenlaisille pinnoille. Samalla voidaan päästä nopearytmiseen tuotantoon.

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen epoksipintamaali ja yksikerrosmaali.
  Ominaisuudet • Puolikiiltävä epoksimaali jota voidaan käyttää yksikerrosmaalina sekä pohja-, väli- tai pintamaalina teräsrakenteiden epoksi- ja polyuretaaniyhdistelmissä. Tuote kuivuu nopeasti ja voidaan levittää paksuina kerroksina.. • Ihanteellinen vaihtoehto, kun vaaditaan alhaista VOC-pitoisuutta. Maali kestää erittäin hyvin mekaanista ja kemiallista rasitusta. Tuote antaa yhtä hyvän suojan kuin liuoteohenteiset epoksimaalit.. • Tuotteen pohjamaalina voidaan käyttää liuoteohenteista Temakeep -tartuntapohjamaalia. Yhdistelmän tarttuvuus on erittäin hyvä monenlaisille pinnoille. Samalla voidaan päästä nopearytmiseen tuotantoon.. • Nopeasti kovettuva ja ympäristöystävällinen (alhaiset VOC-päästöt). • Kestää dieseliä ja biodieseliä (RME).. • Tuotteella on MED (Marine Equipment Directive) sertifikaatti no VTT-C-12360-15-18, jolloin se on hyväksytty laivojen sisäpuoliseen maalaukseen.. • Käytetään runko- ja tukirakenteiden, hoitotasojen, kuljettimien ym. teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 47±2% (ISO 3233)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote

  Metallijärjestelmät

  Yhdistelmän tunnus Maalausjärjestelmä Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm) Rasitusluokka-Kestävyys Standardi Esikäsittely

  TF27

  Fontecoat EP 50 160 C3
  M
  A3.08 Sa2½

  TF27

  Fontecoat EP 50 240 C4
  M
  A4.08 Sa2½

  TF27

  Fontecoat EP 50 100 C2
  -
  - Sa2½