Fontecoat EP 50 Beige is an epoxy primer for steel in highly corrosive environments. Due to its good adhesion to the substrate and t

Fontecoat EP 50 Beige - Epoksipohjamaalilla alhaisiin VOC-pitoisuusvaatimuksiin

  Fontecoat EP 50 Beige

  Fontecoat EP 50 Beige

  Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen epoksipohjamaali.

  Due to its good adhesion to the substrate and the subsequent coat, Fontecoat EP 50 Beige ensures high mechanical and chemical resistance of the paint system.

  Erittäin hyvin tarttuva pohjamaali

  Fontecoat EP 50 Beige on epoksipohjamaali teräspinnoille erittäin vaativissa olosuhteissa. Hyvä tarttuvuus alustaan ja seuraavaan maalikerrokseen varmistavat maalausyhdistelmän hyvän mekaanisen ja kemiallisen rasituksen keston.

  NORSOK-hyväksyntä

  Fontecoat EP 50 Beigeä käytetään välimaalina NORSOK-hyväksytyssä maalausjärjestelmässä. Hyväksyntä osoittaa, että maalausjärjestelmä toimii offshore-olosuhteissa.

  Fontecoat EP 50 Beige is used as an intermediate coat in the NORSOK approved paint system.
  Fontecoat EP 50 Beige can also be recoated with solvent-borne topcoats.

  Voidaan päällemaalata myös liuoteohenteisilla pintamaaleilla

  Fontecoat EP 50 Beige voidaan päällemaalata myös liuoteohenteisilla pintamaaleilla. Maalia voidaan käyttää hybridijärjestelmissä korvaamaan liuoteohenteista pohjamaalia ja/tai välimaalia.

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen epoksipohjamaali.
  Ominaisuudet • Suositellaan käytettäväksi pohja- tai välimaalina epoksi- ja polyuretaaniyhdistelmissä. • Soveltuu myös käytettäväksi teräspintojen pintamaalina tai yksikerrosmaalina epoksiyhdistelmissä. • Erinomainen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kesto. • Kestää diesel- ja biodieselpolttoainetta (RME). • Suositellaan runko- ja tukirakenteiden, hoitotasojen, kuljettimien ym. teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 47±2% (ISO 3233)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote