Fontecoat FD 20

Fontecoat FD 20 - Suoraan metallipinnoille soveltuva maali

  Fontecoat FD 20

  Kaksikomponenttinen, puolihimmeä ja vesiohenteinen suoraan metallipinnoille soveltuva maali.

  Fontecoat FD 20

  Nopeasti kovettuva

  Fontecoat FD 20 voi nopeuttaa maalausprosessia ja vähentää maalausyhdistelmän kokonaiskustannuksia. Lyhyempi seisokkiaika on merkittävä etu.

  Ei erillistä pohjamaalia

  Fontecoat FD 20 on kehitetty erityisesti yksikerrosmaalaukseen. Erinomaisten korroosionesto-ominaisuuksiensa ansiosta tuote tarjoaa pitkäaikaista suojaa teräsrakenteille sekä koneille ja laitteille prosessi- ym. teollisuudessa.

  Fontecoat FD 20
  Fontecoat FD 20

  Helppo levittää

  Fontecoat FD 20 voidaan levittää paksuina kerroksina, jolloin maalausprosessi nopeutuu. Hyvä peittokyky helpottaa hitsaus- ja saumakohtien maalausta. Pölyton ruiskutus tekee tästä vesiohenteisesta tuotteesta vieläkin käyttäjäystävällisemmän.

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, puolihimmeä ja vesiohenteinen suoraan metallipinnoille soveltuva maali.
  Ominaisuudet • Erittäin nopeasti kovettuva. Voi nopeuttaa maalausprosessia ja vähentää maalausyhdistelmän kokonaiskustannuksia. Lyhyempi seisokkiaika on merkittävä etu. • Ei erillistä pohjustusta. Fontecoat FD 20 on kehitetty erityisesti yksikerrosmaalaukseen. Erinomaisten korroosionesto-ominaisuuksiensa ansiosta tuote tarjoaa pitkäaikaista suojaa teräsrakenteille sekä koneille ja laitteille prosessi- ym. teollisuudessa.. • Helppo levittää. Voidaan levittää paksuina kerroksina, jolloin maalausprosessi nopeutuu. Hyvä peittokyky helpottaa hitsaus- ja saumakohtien maalausta. Pölyton ruiskutus tekee tästä vesiohenteisesta tuotteesta vieläkin käyttäjäystävällisemmän.. • Soveltuu käytettäväksi teräspintojen pintamaalina tai yksikerrosmaalina epoksiyhdistelmissä.. • Erinomainen tarttuvuus ja pinnan sieto käytettäessä yhdessä Temakeep tartuntapohjamaalin kanssa, mahdollistaen erittäin nopeat läpimenoajat.. • Voidaan käyttää myös pohja- tai välimaalina epoksi- ja polyuretaanijärjestelmissä.. • Erittäin hyvä mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kesto.. • Käytetään runko- ja tukirakenteiden, hoitotasojen, kuljettimien ym. teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 44±2%. (ISO 3233)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote