Fontedur Clear Plus - Erinomainen kiillon säilyvyys

  Fontedur Clear Plus

  Fontedur Clear Plus

  Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanilakka ensiluokkaisilla kiillon ja värisävyn suojausominaisuuksilla.

  Fontedur Clear Plus has better UV-resistance than conventional solvent-borne lacquers. It also has as good abrasion resistance as solvent-borne products.

  Erinomainen sään- ja kulutuksenkesto

  Fontedur Clear Plus lakan UV-säteilyn kesto on parempi kuin tavanomaisilla liuoteohenteisilla lakoilla. Myös sen kulutuksenkesto on yhtä hyvä kuin liuoteohenteisilla tuotteilla.

  Alhaiset VOC-päästöt

  Vesiohenteinen Fontedur Clear Plus lakka on käyttäjäystävällisempi vaihtoehto kuin tavanomaiset liuoteohenteiset lakat.

  Fontedur Clear Plus has good sag resistance.

  Erittäin hyvät ruiskutusominaisuudet

  Fontedur Clear Plus lakan valumaraja on korkea. Märkää märälle -menetelmää tai ohennusta ei tarvita. Märän pinnan hienoinen maitomaisuus helpottaa lakkausprosessin valvontaa levityksen aikana.

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanilakka ensiluokkaisilla kiillon ja värisävyn suojausominaisuuksilla.
  Ominaisuudet • Erinomainen UV-kesto. • Käyttäjä- ja ympäristöystävällinen. • Erittäin hyvät ruiskutusominaisuudet. • Pinnan laadun kontrollointia helpottaa märän pinnan hienoinen maitomaisuus. • Kestää kohtalaista mekaanista ja kemiallista rasitusta. • Suositellaan käytettäväksi vesi- ja liuoteohenteisten polyuretaanipintamaalien pintalakkana silloin kun alla olevalta kerrokselta vaaditaan korkeaa kiiltoa ja värisävyn säilyvyyttä.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 36±2% (ISO 3233)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste