Puiset rakenteet, portaikot, portaat, sisäseinät, sisäkatot. Fontefire WF Clear.

Fontefire WF - Paloturvallisuutta puurakenteisiin

  Fontefire WF

  Fontefire WF

  Paloturvallisuutta puurakentamiseen

  Fontefire WF on vesiohenteinen palosuojamaali puupinnoille parhailla mahdollisilla palosuojausominaisuuksilla. Palotilanteessa se muodostaa eristävän kerroksen puun päälle. Maali täyttää vaaditut puurakentamisen palosuojamääräykset.

  Fontefire WF has fire reaction class B-s1, d0, according to the standard EN 13501-1:2007+A1:2009​, the highest possible for wood material.

  Paloluokka B-s1, d0

  Fontefire WF on hyväksytty puumateriaalien korkeimpaan paloluokkaan B-s1, d0 standardin EN 13501-1:2007+A1:2009 mukaisesti.

  Fontefire WF sopii sisälle ja ulos

  Fontefire WF soveltuu sekä ulkoverhousten että sisäpaneelien käsittelyyn osana palosuojamaalausjärjestelmiä.

  Fontefire WF can be used both on exterior claddings and interior panels as part of fire protection paint systems.
  Puun palosuojaus. Kuvakaappaus Fontefire WF -videosta. Vain nettikäyttöön.

  Fontefire WF sisältää maalikalvoa suojaavia aineita

  Tuote sisältää fungisideja ja sitä voidaan käyttää suoraan puupinnalla. Fontefire WF suojaa maalikalvoa homeelta, leväkasvustolta ja muilta mikrobeilta. Erillistä puunsuojaa ei tarvita, mikä säästää tuotantokustannuksia.

  Tutustu referenssitarinaan: Joensuun puukerrostalo ja Fontefire WF

  Palosuojamaalaajat

  Alla olevan listan yritykset ovat sertifioineet Tikkurilan Fontefire WF-palosuojamaalauksen systeemit omiin palosuojamaalausjärjestelmiinsä. Palosuojamaalatun ulkoverhousmateriaalin järjestelmästä kertoo CE-merkintä. Palosuojamaalauksen CE-merkintäoikeus on niillä yrityksillä, joilla on ulkopuolisen sertifioijan tarkistama laatu- ja toimintajärjestelmä. Näiden avulla voidaan taata, että palosuojamaalaus on suoritettu virallisesti hyväksytyillä tuotteilla, hallituissa olosuhteissa ja laadukkaasti.

  Tekijät

  Siparila Oy
  Ab Nykarleby Ekopaint Oy
  Kumart Oy
  Junnikkala Oy

  Lue lisää Fontefire WF:stä esitteestä

  Fontefire WF is a water-borne one-component intumescent coating, which has the highest possible fire reaction class B-s1, d0

  Fontefire WF on kehitetty yhteistyössä puuteollisuuden kanssa ja sen ominaisuudet on optimoitu teolliseen pintakäsittelyyn.

  Avaa esite >>

  Heräsikö sinulla kysyttävää Fontefire WF -palosuojamaalista? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Ota yhteyttä

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tikkurilan palosuojalakat

  Akvilac WF 10

  Kemikaalin kestävä pintalakka palosuojalakan päälle

  Fontefire WF Clear

  Palosuojalakka sisätilojen puupinnoille

  Tuoteseloste

  Tyyppi Vesiohenteinen palosuojamaali puupinnoille parhailla mahdollisilla palosuojausominaisuuksilla. Palotilanteessa Fontefire WF muodostaa eristävän kerroksen puun päälle.
  Ominaisuudet • Tuote on hyväksytty puumateriaalien korkeimpaan paloluokkaan B-s1, d0 standardin EN 13501-1:2007+A1:2009 mukaisesti.. • Soveltuu sekä ulkoverhousten että sisäpaneelien käsittelyyn osana palosuojamaalausjärjestelmiä.. •Tuote sisältää fungisideja ja sitä voidaan käyttää suoraan puupinnalla, suojaten maalikalvoa homeelta, leväkasvustolta ja muilta mikrobeilta. Erillistä puunsuojaa ei tarvita, mikä säästää tuotantokustannuksia.. • Käytetään palosuojamaalina sisällä ja ulkona puu-, kuitulevy-, lastulevy- ja vaneripinnoilla teollisissa maalausprosesseissa..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 46±2%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote