Lattiatuotteet betonipinnoille

Fontefloor EP 100 - Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen epoksimaali

  59424
  59491
  Fontefloor EP 100

  Fontefloor EP 100

  Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksimaali.

  Lattiapinnoitteet

  Monikäyttöinen maali

  Fontefloor EP 100 -epoksimaalia suositellaan kohtalaisen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen sekä sairaaloiden ja lääketeollisuuden lattioiden maalaukseen. Fontefloor EP 100 soveltuu myös kostealle betonille.

  M1-hyväksytty tuote

  Fontefloor EP 100 kuuluu sisäkäyttöön tarkoitettujen rakennusmateriaalien päästöluokituksen luokkaan M1, ja siitä haihtuu ilmaan erittäin vähän yhdisteitä.

  Betonilattiat sairaaloissa
  Lattiapinnoitteet

  Helppokäyttöinen

  Pohjustus ja pintamaalaus voidaan tehdä samalla tuotteella. Helppo levittää telalla. Ohentamiseen ja työvälineiden puhdistukseen käytetään vettä.

  Lisätietoa esitteestä

  Fontefloor EP 100 is a two-component water-borne epoxy paint.

  Fontefloor EP 100 on vesiohenteinen, kaksikomponenttinen epoksimaali, jota käytetään uusien, vanhojen ja aikaisemmin maalattujen betonilattioiden ja seinien käsittelyyn.

  Avaa esite >>

  Fontefloor EP Clear - Water-borne epoxy varnish.

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksimaali.
  Ominaisuudet • Uusien, vanhojen ja aikaisemmin maalattujen betonipintojen maalaukseen. • Soveltuu myös betoniseinien maalaamiseen. • Fontefloor EP 100 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Täyttää standardin ISO 8690:1988 (STUK-YTO-TR-210) mukaiset dekontaminaatiotestin vaatimukset (FRP < 15 000). • Suositellaan kohtalaisen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen yms. lattioiden maalaukseen.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% n. 58%.

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Suoritustasoilmoitus