Fontefloor EP Clear - Käyttäjä- ja ympäristöystävällinen pintalakka

  59424
  59491
  Fontefloor EP Clear

  Fontefloor EP Clear

  Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksilakka.

  Maalausjärjestelmä

  Pohjustus tehdään 20–40 % ohennetulla Fontefloor EP Primer -epoksipohjusteella tai 0-30% ohennetulla Fontefloor EP 100 -epoksimaalilla.  Pintamaalaus voidaan tehdä 16-24 tuntia pohjustuksesta käyttämällä Fontefloor EP 100 -epoksimaalia ohennettuna 0-30% veden kanssa.

  Lattiapinnoitteet

  Lakattu pinta tehdään ohentamattomalla tai 5-10% ohennetulla Fontefloor EP Clear -epoksilakalla. Maalatun pinnan liukkautta voidaan vähentää lisäämällä Tikkurilan Liukuestekarkeutusainetta pintamaalin joukkoon.

  Lisätietoa esitteestä

  Fontefloor EP 100 is a two-component water-borne epoxy paint.

  Fontefloor EP 100 on vesiohenteinen, kaksikomponenttinen epoksimaali, jota käytetään uusien, vanhojen ja aikaisemmin maalattujen betonilattioiden ja seinien käsittelyyn.

  Avaa esite >>

  Fontefloor EP Clear - Water-borne epoxy varnish.

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen vesiohenteinen epoksilakka.
  Ominaisuudet • Uusien, vanhojen ja aikaisemmin maalattujen betonipintojen lakkaukseen. • Käytetään Fontefloor EP 100 epoksimaalin ja muiden Temafloor-pinnoitteiden pintalakkana. • Soveltuu myös betoniseiniin sekä pölynsidontaan. • Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Suositellaan kohtalaisen mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen yms. lattioiden maalaukseen.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% n. 23%.

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Suoritustasoilmoitus