Teollisuuslattiat. Fontefloor PU Cem.

Fontefloor PU Cem 6-9 - Betonilattiamassa äärimmäisiin olosuhteisiin

  Fontefloor PU Cem 6-9

  Fontefloor PU Cem 6-9

  Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanimassa äärimmäisiin olosuhteisiin.

  Ruokateollisuus. Olutpanimo. Fontefloor PU Cem tuotesivun kuva.

  Kemikaalien, mekaanisen rasituksen ja vaihtelevan lämmön kesto

  Fontefloor PU Cem 6-9 on saumaton, raskaaseen käyttöön soveltuva lattiapinnoitusyhdistelmä, joka kestää useita kemikaaleja, kulutusta ja lämpöshokkeja. Tuote on ihanteellinen ratkaisu äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin.

  Erittäin hyvä kuuman ja seisovan veden kesto

  Fontefloor PU Cem 6-9 kestää toistuvaa kuumien ja kylmien nesteiden roiskeita +120°C lämpötilaan asti. Tästä johtuen tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elintarvike- ja panimoteollisuuteen.

  Teollisuuslattiat. Fontefloor PU Cem.
  Teollisuuslattiat. Fontefloor PU Cem.

  Imemätön & läpäisemätön

  Fontefoor PU Cem 6-9 ei ime tai läpäise nesteitä tai likaa, joten pinta on helppo puhdistaa. Tuote on täydellinen valinta pinnoille, joilta vaaditaan korkeaa hygieniatasoa.

  Tuoteseloste

  Tyyppi Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanimassa äärimmäisiin olosuhteisiin.
  Ominaisuudet • Yhdistelmä kemikaalien, mekaanisen rasituksen ja vaihtelevan lämmön kestoa. Fontefloor PU Cem 6-9 on saumaton, raskaaseen käyttöön soveltuva lattiapinnoitusyhdistelmä, joka kestää useita kemikaaleja, kulutusta ja lämpöshokkeja. Tuote on ihanteellinen ratkaisu äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin. • Erittäin hyvä kuuman ja seisovan veden kesto. Fontefloor PU Cem 6-9 kestää toistuvaa kuumien ja kylmien nesteiden roiskeita +120°C lämpötilaan asti. Tästä johtuen tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elintarvike- ja panimoteollisuuteen. • Imemätön & läpäisemätön. Fontefoor PU Cem 6-9 ei ime tai läpäise nesteitä tai likaa, joten pinta on helppo puhdistaa. Tuote on täydellinen valinta pinnoille, joilta vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. • Kestää jatkuvaa lämpöä -20°C–+90°C pinnoitepaksuudesta riippuen. • Kehitetty elintarviketeollisuuteen, erityisesti kun vaaditaan korkeaa kemikaalien ja orgaanisten happojen kestoa.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 100%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote