Kodin huonekalut. Tuotteet sisäpuupinnoille.

Merit 30 - Kestävä ja korkealaatuinen

  58492
  Merit 30

  Merit 30

  Kaksikomponenttinen katalyyttilakka.

  Kodin huonekalut. Tuotteet sisäpuupinnoille.

  Erinomainen täyttävyys

  Merit 30 soveltuu kalusteille, oville ja vastaaville puupinnoille. Lakka muodostaa erittäin kovan kalvon, jolla on hyvä naarmuuntumisenkesto. Korkean kuiva-ainepitoisuuden ansiosta sen täyttävyys on erinomainen.

  MED-hyväksyntä

  Merit 30 on MED-hyväksytty, joten sitä saa käyttää laivojen sisäpintojen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.

  Kodin huonekalut. Tuotteet sisäpuupinnoille.
  Dicco Color värikartta

  Korostaa petsatun puun ulkonäköä

  Puupinnat voidaan sävyttää joko liuoteohenteisella Dicco Color -petsillä tai vesiohenteisella Akvi Color -petsillä ennen niiden käsittelyä Merit 30 -lakalla. Lakka korostaa petsatun puun ulkonäköä.

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, kestävä ja korkealaatuinen katalyyttilakka.
  Ominaisuudet • Erinomainen täyttävyys. Lakka muodostaa erittäin kovan kalvon, jolla on hyvä naarmuuntumisenkesto. Korkean kuiva-ainepitoisuuden ansiosta sen täyttävyys on erinomainen.. • Tuotteella on MED (Marine Equipment Directive) sertifikaatti no EUFI29-19002492-MED, jolloin se on hyväksytty laivojen sisäpuoliseen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.. • Puupinnat voidaan sävyttää joko liuoteohenteisella Dicco Color -petsillä tai vesiohenteisella Akvi Color -petsillä ennen niiden käsittelyä Merit 30 -lakalla. Lakka korostaa petsatun puun ulkonäköä.. • Tämän tuotteen päästötaso täyttää pintakäsittelyaineille tarkoitetun E1-luokituksen vaatimukset. Tuote on testattu EN 717-1 -standardin mukaisesti, ja sen formaldehydipäästö on alle 0,124 mg/m3 ilmaa.. • Suositellaan huonekaluihin, kalusteisiin, oviin ym. puupintoihin.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 49±2%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote