Merit Jahti 20 is an all-round lacquer for interior and exterior use. The recommended usage areas are floors, doors, windows and other wooden surfaces

Merit Jahti 20 - Ulko- ja sisäkäyttöön sopiva

  58492
  Merit Jahti 20

  Merit Jahti 20

  Yksikomponenttinen uretaanialkydilakka.

  Merit Jahti 20 is an all-round lacquer for interior and exterior use. Due to its UV-protective agent, the lacquer is very suitable for treating wooden boats.

  Yleislakka

  Merit Jahti 20 on yleislakka sisä- ja ulkokäyttöön. Suositeltavia käyttökohteita ovat ovet, ikkunat ja muut puupinnat. UV-suoja-aineensa ansiosta lakka soveltuu erittäin hyvin puuveneiden käsittelyyn.

  MED-hyväksyntä

  Merit Jahti 20 on MED-hyväksytty, joten sitä saa käyttää laivojen sisäpintojen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.

  Merit Jahti 20 has a MED certificate and is thus accepted for painting interior ship surfaces.
  Merit Jahti 20 has excellent resistance to ordinary cleaning detergents and other common chemicals.

  Erinomainen kemikaalinkesto

  Merit Jahti 20 kestää erinomaisesti tavallisia puhdistusaineita ja muita yleisiä kemikaaleja.

  Lisätietoa esitteestä

  Merit Jahti 20

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Yksikomponenttinen uretaanialkydilakka.
  Ominaisuudet • Yleislakka sisä- ja ulkokäyttöön. UV-suoja-aineensa ansiosta lakka soveltuu erittäin hyvin puuveneiden käsittelyyn.. • MED-hyväksytty, joten sitä saa käyttää laivojen sisäpintojen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.. • Kestää erinomaisesti tavallisia puhdistusaineita ja muita yleisiä kemikaaleja.. • Kestää hyvin liuotteita, mm. bensiiniä, tärpättiä, lakkabensiiniä ja talousspriitä. Ei kestä vahvoja liuottimia kuten tolueenia ja sen seoksia.. • Kestää kasvi- ja eläinrasvoja sekä voiteluöljyjä ja -rasvoja.. • Tämän tuotteen päästötaso täyttää pintakäsittelyaineille tarkoitetun E1-luokituksen vaatimukset. Tuote on testattu EN 717-1 -standardin mukaisesti, ja sen formaldehydipäästö on alle 0,124 mg/m³ ilmaa.. • Suositellaan veneisiin,oviin, ikkunoihin sekä muihin puupintoihin sisällä ja ulkona..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 44±2%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote

  Maalausjärjestelmät

  Yhdistelmän tunnus Petsi 1. kerros 2. kerros 3. kerros

  WS13

  Dicco Color Dicco Lasyr Akvi Color AT-S Merit Jahti 20 Merit Jahti 20

  WS11

  Pinjasol Color Merit Jahti 20 Merit Jahti 20