A one-component urethane-alkyd lacquer. Merit Jahti 80 is an all-round lacquer for interior and exterior use.

Merit Jahti 80 - Ulko- ja sisäkäyttöön sopiva

  Merit Jahti 80

  Merit Jahti 80

  Yksikomponenttinen uretaanialkydilakka.

  Merit Jahti 80 can be used for floors, doors, windows and other wooden surfaces. Due to its UV-protective agent, the lacquer is very suitable for treating wooden boats.

  Yleislakka

  Merit Jahti 80 on yleislakka sisä- ja ulkokäyttöön. Suositeltavia käyttökohteita ovat lattiat, ovet, ikkunat ja muut puupinnat. UV-suoja-aineensa ansiosta lakka soveltuu erittäin hyvin puuveneiden käsittelyyn.

  Erinomainen kemikaalinkesto

  Merit Jahti 80 kestää erittäin hyvin tavallisia puhdistusaineita ja muita yleisiä kemikaaleja. Lakka kestää erittäin hyvin myös kulutusta.

  Merit Jahti 80 has excellent resistance to ordinary cleaning detergents and other common chemicals. The lacquer also withstands abrasion very well.
  It is very easy to apply Merit Jahti 80 is very easy, as there is no need for a separate hardener.

  Yksikomponenttinen, helppokäyttöinen lakka

  Merit Jahti 80 on erittäin helppo levittää, koska erillistä kovetetta ei tarvita.

  Lisätietoa esitteestä

  Merit Jahti 80

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Yksikomponenttinen uretaanialkydilakka.
  Ominaisuudet • Yleislakka sisä- ja ulkokäyttöön. UV-suoja-aineensa ansiosta lakka soveltuu erittäin hyvin puuveneiden käsittelyyn.. • Kestää erittäin hyvin tavallisia puhdistusaineita ja muita yleisiä kemikaaleja. Lakka kestää erittäin hyvin myös kulutusta.. • Erittäin helppo levittää, koska erillistä kovetetta ei tarvita.. • Tämän tuotteen päästötaso täyttää pintakäsittelyaineille tarkoitetun E1-luokituksen vaatimukset. Tuote on testattu EN 717-1 -standardin mukaisesti, ja sen formaldehydipäästö on alle 0,124 mg/m³ ilmaa.. • Kestää hyvin liuotteita, mm. bensiiniä, tärpättiä, lakkabensiinia ja talousspriitä. Ei kestä vahvoja liuottimia kuten tolueenia ja sen seoksia.. • Kestää kasvi- ja eläinrasvoja sekä voiteluöljyjä ja -rasvoja.. • Suositellaan veneisiin, lattioihin, oviin, ikkunoihin sekä muihin puupintoihin sisällä ja ulkona..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 43±2%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote