A water-borne tintable semi-transparent wood stain. The binder of the product is an acrylate.

Pinja Color Plus - Entistä pidempi huoltomaalausväli

  Pinja Color Plus

  Pinja Color Plus

  Vesiohenteinen, kuultava ja sävytettävä kuullote. Tuotteen sideaine on akrylaatti.

  Pinja Color Plus can be tinted to long-lasting shades due to its completely new base paint with transparent pigments.

  Syvät ja intensiiviset Super Color -sävyt

  Pinja Color Plus voidaan sävyttää pitkään kestäviin sävyihin täysin uuden pohjamaalinsa ja transparenttipigmenttien ansiosta. Uusi Super Colors -värikartta sisältää intensiivisiä ja lämpimän hehkuvia kuultavia sävyjä. Voidaan sävyttää myös Valtti Kuultavat -värikartan mukaan.

  Suojaa puuta tehokkaasti

  Pinja Color Plus suojaa puuta kosteudelta ja vähentää siten tehokkaasti puun halkeilua. Täydellinen ratkaisu puisten ulkoverhouksien ja lamellihirsien käsittelyyn vaativissa ympäristöolosuhteissa.

  Pinja Color Plus protects wood from moisture, thus reducing effectively cracking of wood.
  Exceptionally high UV and weather resistance

  Poikkeuksellisen hyvä UV-säteilyn ja sään kesto

  Pinja Color Plus -kuullotteella on kaksi kertaa pidempi huoltoväli kuin tavanomaisilla kuullotteilla. Tuotteen sideaine on alkydimodifioitu akrylaatti. Tuote sisältää valoa stabiloivaa ainetta sekä tehokkaita fungisideja. Lisäksi uudet Super Color -pigmentit kestävät erinomaisesti auringonvaloa.

  Lisätietoa esitteestä

  Pinja Color Plus is a wood stain with twice as long maintenance interval compared to conventional wood stains.

  Vesiohenteinen Pinja Color Plus –kuullote on kehitetty teolliseen pintakäsittelyyn. Uuden sukupolven kuullotteella voidaan saavuttaa jopa 10 vuoden huoltomaalausväli.

  Avaa esite >>

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Vesiohenteinen, kuultava ja sävytettävä kuullote. Tuotteen sideaine on akrylaatti.
  Ominaisuudet • Voidaan sävyttää pitkään kestäviin sävyihin täysin uuden pohjamaalinsa ja transparenttipigmenttien ansiosta.. • Uusi Super Colors -värikartta sisältää intensiivisiä ja lämpimän hehkuvia kuultavia sävyjä. Voidaan sävyttää myös Valtti Kuultavat Ulkovärit -värikartan mukaan.. • Suojaa puuta kosteudelta ja vähentää siten tehokkaasti puun halkeilua. Täydellinen ratkaisu puisten ulkoverhouksien ja lamellihirsien käsittelyyn vaativissa ympäristöolosuhteissa.. • Kaksi kertaa pidempi huoltoväli kuin tavanomaisilla kuullotteilla. Tuotteen sideaine on alkydimodifioitu akrylaatti. Tuote sisältää valoa stabiloivaa ainetta sekä tehokkaita fungisideja. Lisäksi uudet Super Color -pigmentit kestävät erinomaisesti auringonvaloa.. • Suositellaan puuverhouksiin, ikkunoihin, oviin, aitoihin sekä muihin puupintohin ulkona. Soveltuu höylätylle ja sahatulle sekä kyllästetylle ja lämpökäsitellylle puulle. Soveltuu myös lamellihirrelle..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 28±2%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote