Tuotteet ulkopuupinnoille

Pinja Wood Stain - Läpikuultavuutta, värikkyyttä ja suojaa puulle

  Pinja Wood Stain

  Pinja Wood Stain

  Vesiohenteinen pohjuste / puoliläpikuultava kuullote, joka antaa läpikuultavuutta, värikkyyttä ja suojaa ulkopuupinnoille.

  Puuteollisuustuotteet. Puupinnat ulkona.

  Nopeasti kuivuva kuullote puulle

  Pinja Wood Stain on vesiohenteinen kuullote, jolla on laaja värivalikoima. Kuivuu nopeasti ja soveltuu siksi teollisuuden maalauslinjoille.

  Suojaa puupintaa

  Pinja Wood Stain muodostaa kuultavan, värillisen suojan kosteutta, auringonvaloa ja likaa vastaan. Puun halkeilu vähenee, ja pinta säilyy kauniina pidempään.

  Tuotteet puisille ulkopinnoille. Ovet ja ikkunat.
  Pinja Wood Stain - Both transparent and semi-transparent colors

  Sekä kuultavat että puoliksi läpinäkyvät värit

  Pinja Wood Stain korostaa puun luonnollista ulkonäköä. Suositeltavia käyttökohteita ovat puiset ikkunanpuitteet, ovet, ulkoverhoukset, paneelit ja muut puupinnat.

  Lisätietoa esitteestä

  Nopeasti kuivuva mutta joustava lakka, jonka pinkattavuus on hyvä. Siksi se soveltuu hyvin ikkunanpuitteiden ja ovien lakkaamiseen.

  Avaa esite (englanniksi) >>

  This product is mostly used for:

  Tuoteseloste

  Tyyppi Vesiohenteinen pohjuste / puoliläpikuultava kuullote, joka antaa läpikuultavuutta, värikkyyttä ja suojaa ulkopuupinnoille.
  Ominaisuudet • Vesiohenteinen pohjuste/ puoliläpikuultava kuullote, jolla on laaja värivalikoima. Kuivuu nopeasti ja soveltuu siksi teollisuuden maalauslinjoille. • Muodostaa kuultavan, värillisen suojan kosteutta, auringonvaloa ja likaa vastaan. Puun halkeilu vähenee, ja pinta säilyy kauniina pidempään. • Korostaa puun luonnollista ulkonäköä. • 2 in 1 -tuote: voidaan käyttää sekä pohjusteena että kuullotteena. • Suositeltavia käyttökohteita ovat puiset ikkunanpuitteet, ovet, ulkoverhoukset, paneelit ja muut puupinnat.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% n. 10%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote

  Maalausjärjestelmät