Pinjadur 30 - Outstanding durability for exterior use

Pinjadur 30 - Erinomainen kiillon ja värisävyn säilyvyys ilmastorasituksessa

  Pinjadur 30

  Pinjadur 30

  Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanipintamaali.

  Pinjadur 30 - Outstanding gloss and color retention in climatic stress

  Erinomainen kiillon- ja värinkesto ilmastorasituksessa

  Pinjadur 30 on ihanteellinen ratkaisu kaikkein vaativimpiin ympäristöoloihin. Tuote on testattu standardin EN 927 mukaisesti erinomaisin tuloksin. Maalin vedenläpäisevyys on todistetusti hyvin alhainen ulkokäytössä, ja se on siksi erinomainen valinta ulko-oviin ja -ikkunoihin.

  Helposti puhdistettava ja liituuntumaton pintamaali

  Pinjadur 30 hylkii likaa ja auttaa pintaa pysymään muuttumattoman näköisenä. Tuote on kehitetty erityisesti puu-ulkopintojen kuten ovien ja ikkunanpuitteiden maalaamiseen.

  Pinjadur 30 - Easy-to-clean and non-chalking topcoat
  Pinjadur 30 - Improves resistance against resin and knot bleeding

  Ehkäisee pihkan ja oksakohtien läpilyöntiä

  Pinjadur 30 muodostaa tasaisen ja tiiviin kalvon, joka suojaa puuta pihkan ja oksakohtien läpilyönniltä. Pinnan väri pysyy tasaisena ja virheettömänä.

  Lisätietoa esitteestä

  Pinjadur-tuotteet ovat kestävä, helposti puhdistettavia ja liituuntumattomia. Tuotteilla on erinomainen kiillon ja värisävyn säilyvyys ilmastorasituksessa.

  Avaa esite (englanniksi) >>

  This product is mostly used for:

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanipintamaali.
  Ominaisuudet • Ihanteellinen ratkaisu kaikkein vaativimpiin ympäristöoloihin. Tuote on testattu standardin EN 927 mukaisesti erinomaisin tuloksin. Maalin vedenläpäisevyys on todistetusti hyvin alhainen ulkokäytössä, ja se on siksi erinomainen valinta ulko-oviin ja -ikkunoihin.. • Hylkii likaa ja auttaa pintaa pysymään muuttumattoman näköisenä. Tuote on kehitetty erityisesti puu-ulkopintojen kuten ovien ja ikkunanpuitteiden maalaamiseen.. • Muodostaa tasaisen ja tiiviin kalvon, joka suojaa puuta pihkan ja oksakohtien läpilyönniltä. Pinnan väri pysyy tasaisena ja virheettömänä.. • Kestävä, helposti puhdistettava ja liituuntumaton pintamaali.. • Erinomainen kiillon ja värisävyn säilyvyys ilmastorasituksessa.. • Voidaan kuivata korkeissa lämpötiloissa.. • Soveltuu kuitusementtiohutlevyille ja puupinnoille ulkona..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 43±2%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote