Pinjadur Primer - Outstanding resistance to bleeding

Pinjadur Primer - Nopeasti kuivuva ja helposti hiottava

  Pinjadur Primer

  Pinjadur Primer

  Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanipohjamaali.

  Pinjadur Primer - Very low water permeability

  Hyvin alhainen vedenläpäisevyys

  Pinjadur Primer -pohjamaalilla on todistetusti hyvin alhainen vedenläpäisevyys ulkokäytössä. Tuote on testattu osana eri yhdistelmiä standardin EN 927 mukaisesti erinomaisin tuloksin. Siksi Pinjadur Primer on erinomainen valinta puu-ulkotuotteisiin, kuten oviin.

  Varmistaa pintamaalien tartunnan

  Pinjadur Primer tarttuu erittäin hyvin puuhun sekä MDF- ja HDF-pinnoille. Helppo hiottavuus varmistaa näin myös pintamaalin tartunnan. Voidaan pintamaalata sekä vesi- että liuoteohenteisilla tuotteilla.

  Pinjadur Primer - Ensures adhesion of topcoats
  Pinjadur Primer - Upgrades the performance of painting systems

  Parantaa maalausyhdistelmän toimivuutta

  Pinjadur Primer hidastaa tehokkaasti pihkan ja uuteaineiden aiheuttamaa pintamaalin värjäytymistä. Sen kyky estää läpilyöntejä on poikkeuksellisen hyvä.

  Lisätietoa esitteestä

  Pinjadur-tuotteet ovat kestävä, helposti puhdistettavia ja liituuntumattomia. Tuotteilla on erinomainen kiillon ja värisävyn säilyvyys ilmastorasituksessa.

  Avaa esite (englanniksi) >>

  This product is mostly used for:

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanipohjamaali.
  Ominaisuudet • Todistetusti hyvin alhainen vedenläpäisevyys ulkokäytössä. Tuote on testattu osana eri yhdistelmiä standardin EN 927 mukaisesti erinomaisin tuloksin. Siksi Pinjadur Primer on erinomainen valinta puu-ulkotuotteisiin, kuten oviin.. • Tarttuu erittäin hyvin puuhun sekä MDF- ja HDF-pinnoille. Helppo hiottavuus varmistaa näin myös pintamaalin tartunnan. Voidaan pintamaalata sekä vesi- että liuoteohenteisilla tuotteilla.. • Hidastaa tehokkaasti pihkan ja uuteaineiden aiheuttamaa pintamaalin värjäytymistä. Tuotteen kyky estää läpilyöntejä on poikkeuksellisen hyvä.. • Nopeasti kuivuva, helposti hiottava ja joustava pohjamaali sisä- ja ulkokäyttöön.. • Suositellaan puuikkunoihin ulkona, ulko-oviin ja ulkokestäville puu- ja kuitulevypinnoille.. • Soveltuu myös huonekaluihin, tuoleihin ja oviin sekä puu- ja kuitulevypinnoille sisätiloissa..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 40±2% (seos)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote