Temabond ST 300 - Tintable maintenance paint for demanding surfaces

Temabond ST 300 - Sävytettävä, niukkaliuotteinen huoltomaali vaativiin olosuhteisiin

  21616
  Temabond ST 300

  Temabond ST 300

  Kaksikomponenttinen, vähäliuotteinen, modifioitu, sävytettävä epoksihuoltomaali vaativille pinnoille.

  Temabond ST 300 - Surface-tolerant high-solids tintable epoxy paint

  Korkeakuiva-aineinen, sävytettävä epoksimaali vaativille pinnoille

  Temabond ST 300 on ihanteellinen ratkaisu huoltomaalaukseen, sillä se tarttuu erittäin hyvin myös terärharjattuun teräspintaan. Maalin kuiva-ainepitoisuus on korkea, ja siksi sen VOC-päästöt ovat pienemmät kuin tavanomaisilla epoksimaaleilla.

  Soveltuu vesiupotukseen

  Temabond ST 300 kestää vesiupotusta, ja siksi sitä voidaan käyttää esim. veteen ja maahan upotetuissa teräsrakenteissa. Tuotetta voidaan käyttää myös vesivoimaloiden pintakäsittelyyn. CE-merkittynä Temabond ST 300 soveltuu myös betonille.

  Temabond ST 300 - Suitable for immersion
  Metallipinnoitteet teräsrakenteisiin

  Sävytettävä Temabond ST 300 muodostaa erittäin tiiviin kalvon, jolla on hyvä kemikaalin- ja kulutuksenkestävyys. Maalia käytetään vaikeasti puhdistettavien teräspintojen huolto- ja korjausmaalausyhdistelmissä. Käyttökohteita ovat sillat, säiliöt ja erilaiset teräsrungot sekä puu- ja kemianteollisuuden laitteet.

  Temabond ST 300:n toimintamekanismi

  Mastic-maali Temabond ST 300 pystyy tunkeutumaan ruosteen läpi ja tarttumaan alla olevaan teräspintaan estäen tehokkaasti korroosion etenemisen. 

  Lisätietoa esitteestä

  Surface tolerant epoxy system for maintenance painting. Protective systems with high film build properties and excellent adhesion to blast cleaned or hand prepared steel. Based on epoxy mastic type of paints with low solvent content.

  Surface tolerant epoxy system for maintenance painting. Protective systems with high film build properties and excellent adhesion to blast cleaned or hand prepared steel. Based on epoxy mastic type of paints with low solvent content.

  Temabond mastics

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, vähäliuotteinen, modifioitu, sävytettävä epoksihuoltomaali vaativille pinnoille.
  Ominaisuudet • Ihanteellinen ratkaisu huoltomaalaukseen johtuen erittäin hyvästä tarttuvuudesta myös teräsharjattuun pintaan. • Vähäliuotteinen eli pienemmät liuotinpäästöt kuin perinteisillä epoksimaaleilla. • Kestää vesiupotusta ja voidaan siksi käyttää teräsrakenteissa veden ja maan alla. Voidaan käyttää myös vesivoimalaitosten maalaukseen. • CE-merkittynä soveltuu myös betonipinnoille. • Muodostaa erittäin tiiviin, kulutusta ja kemikaaleja hyvin kestävän kalvon. • Voidaan maalata paksuja kalvoja, myös siveltimellä. • Voidaan maalata myös vanhan alkydimaalin päälle. • Soveltuu käytettäväksi yksikerrosmaalina. • Talvilaatu Temabond WG 300 kuivuu myös alhaisissa lämpötiloissa. • Käytetään vaikeasti puhdistettavien teräspintojen kuten siltojen, säiliöiden sekä metsä- ja kemianteollisuuden teräsrakenteiden ja laitteiden korjaus- ja huoltomaalaukseen. • Suositellaan myös teräsrakenteiden asennus- ja kuljetusvaurioiden korjausmaalaukseen.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 80±2% (ISO 3233)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Suoritustasoilmoitus

  Metallijärjestelmät

  Yhdistelmän tunnus Maalausjärjestelmä Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm) Rasitusluokka-Kestävyys Standardi Esikäsittely

  TE56

  Temabond ST 300 100 C2
  -
  - St2

  TE56

  Temabond ST 300 200 C4
  -
  - St2

  TE56

  Temabond ST 300 200 C5-I
  -
  - St2

  TE56

  Temabond ST 300 200 C5-M
  -
  - St2

  TE56

  Temabond ST 300 300 Im1, Im2, Im3
  -
  - St2

  TE56

  Temabond ST 300 380 Im1, Im2, Im3
  M
  - St2