Metallituotteet koneisiin ja laitteisiin

Temadur 20 - Korroosionestopigmentoitu polyuretaanimaali

  13938
  Temadur 20

  Temadur 20

  Kaksikomponenttinen, ruosteenestopigmentoitu puolihimmeä akryylipolyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.

  Metallituotteet teollisuuteen

  Voidaan käyttää suoraan metallille

  Korroosionestopigmentoinnin ansiosta Temadur 20 soveltuu käytettäväksi yksikerrosmaalina teräs-, sinkki- ja alumiinipinnoilla. Tuotetta käytetään myös pohjamaalina tai puolihimmeänä pintamaalina epoksiyhdistelmissä.

  Hyvä sään- ja kulutuksenkesto

  Sään- ja kulutuksenkestävyyden ansiosta Temadur 20 on hyvä vaihtoehto kuljetuskaluston, varastosäiliöiden ulkopintojen, teräsrunkojen ja muiden teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen.

  Metallituotteet traktoreihin

  MED-hyväksytty

  Temadur 20 on MED-hyväksytty, joten sitä saa käyttää laivojen sisäpintojen maalaukseen.

  This product is mostly used for:

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, ruosteenestopigmentoitu puolihimmeä akryylipolyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.
  Ominaisuudet • Korroosionestopigmentoinnin ansiosta soveltuu käytettäväksi yksikerrosmaalina teräs-, sinkki- ja alumiinipinnoilla. Tuotetta käytetään myös pohjamaalina tai puolihimmeänä pintamaalina epoksi-polyuretaaniyhdistelmissä.. • Sään- ja kulutuksenkestävyyden ansiosta hyvä vaihtoehto kuljetuskaluston, varastosäiliöiden ulkopintojen, teräsrunkojen ja muiden teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen.. • Tuotteella on MED (Marine Equipment Directive) sertifikaatti no EUFI29-19002495-MED, jolloin se on hyväksytty laivojen sisäpuoliseen maalaukseen.. • Soveltuu myös ruostumattomalle teräkselle.. • Suositellaan esim. kuljetuskaluston, säiliöiden ulkopintojen, teräsrunkojen ym. teräsrakenteiden, koneiden ja laitteiden maalaukseen..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 57±2% (ISO 3233)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote