Temadur HS 90 - high-gloss high-solids polyurethane paint

Temadur HS 90 - Erinomainen sään ja kulutuksen kesto

  Temadur HS 90

  Temadur HS 90

  Kaksikomponenttinen, korkeakuiva-aineinen kiiltävä polyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.

  Teräsosien maalaus

  Maalatun pinnan ulkonäkö lähes automaalin tasoa

  Temadur HS 90 muodostaa silkinsileän ja erittäin kiiltävän pinnan. Maalin kiilto säilyy huomattavasti pidempään kuin tavanomaisilla polyuretaanimaaleilla.

  Täyskiiltävä maalikalvo yhdellä levityksellä

  Temadur HS 90 voidaan levittää ilman "märkää-märälle" -tekniikkaa, myös suurpaineruiskulla. Tämä mahdollistaa nopeamman läpimenoajan ja sen myötä tehokkaamman tuotannon.

  Temadur HS 90 is a high-gloss paint film with one application
  Temadur HS 90 provides excellent weathering and abrasion resistance

  Erinomainen sään- ja kulutuksenkesto

  Temadur HS 90 -tuotteella maalattu pinta on kestävä, helppo puhdistaa ja liituuntumaton, ja sen kiillon- ja värinkesto ovat hyvät. Tuote on täydellinen ratkaisu kuljetuskaluston, säiliöiden ulkopintojen, teräsrunkojen ja muiden teäsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden käsittelyyn.

  Lisätietoa esitteestä

  Temadur HS 90 forms the durable, easy-to-clean and non-chalking topcoat with good gloss and color retention.

  Temadur HS 90 on täyskiiltävä, korkeakuivaaineinen polyuretaanimaali. Suositellaan pintamaaliksi sään ja kemiallisen rasituksen alaisille pinnoille, joilta vaaditaan korkealuokkaista pinnan laatua.

  Avaa esite >>

  This product is mostly used for:

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, korkeakuiva-aineinen kiiltävä polyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti.
  Ominaisuudet • Maalatun pinnan ulkonäkö lähes automaalin tasoa. Muodostaa silkinsileän ja erittäin kiiltävän pinnan. Maalin kiilto säilyy huomattavasti pidempään kuin tavanomaisilla polyuretaanimaaleilla.. • Voidaan levittää ilman "märkää-märälle" -tekniikkaa, myös suurpaineruiskulla. Tämä mahdollistaa nopeamman läpimenoajan ja sen myötä tehokkaamman tuotannon.. • Maalattu pinta on kestävä, helppo puhdistaa ja liituuntumaton, ja sen kiillon- ja värinkesto ovat hyvät.. • Suositellaan kiiltäväksi pintamaaliksi epoksiyhdistelmiin sään ja kemiallisen rasituksen alaisille pinnoille.. • Alhainen VOC-pitoisuus verrattuna perinteisiin polyuretaanipintamaaleihin.. • Soveltuu viljan kuljetukseen. Kontaminaatiotesti tehty Newcastle Occupational Health & Hygiene, UK, toimesta.. • Suositellaan esim. säiliöiden ulkopintojen, kuljetuskaluston ym. teräsrakenteiden, koneiden ja laitteiden maalaukseen..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 64±2% (ISO 3233)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote