59424
  Temafloor PU Color

  Temafloor PU Color

  Liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.

  M1 luokiteltu

  Temafloor PU Color kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, joten sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Tuote auttaa turvaamaan sisäilman laadun sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

  Laaja värivalikoima

  Temafloor PU Flex Color pinnoitteen laaja värivalikoima antaa suunnittelijalle lähes rajattomasti vaihtoehtoja. Pinnoitteella saadaan lattialle yksilöllisen lopputulos.

  Kestävä saumaton polyuretaanipinnoite

  Temafloor PU Color soveltuu suojaamaan lattiapintoja ympäristöissä, joissa lattioihin kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta. Kuten teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa sekä muissa vastaavissa tiloissa. Pinnoitteella saadaan tasainen saumaton pinta, joka helpottaa ja nopeuttaa puhtaanapitoa.

  Tuoteseloste

  Tyyppi Liuotteeton ja joustava, sävytettävissä oleva kaksikomponenttinen polyuretaanipinnoite.
  Ominaisuudet • Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, joten sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Erittäin alhaisen VOC-pitoisuuden ansiosta Temafloor PU Color auttaa turvaamaan sisäilman laadun sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.. • Hyvä kulutuskestävyys.. • Murtovenymä noin 60%. • Hyvä iskunkestävyys.. • Itsestäänsiliävä pinnoite, levitettävissä hammastetulla teräslastalla tai säätölastalla.. • Kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat sekä asfalttilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit ja trukki- ja ajokäytävät..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% n. 100%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Suoritustasoilmoitus