Lattiatuotteet betonipinnoille

Temafloor 150 - Rasitusta ja kulutusta vastaan

  21616
  Temafloor 150

  Temafloor 150

  Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali.

  Lisätietoa esitteestä

  Temafloor 150 - Solvent-free epoxy paint

  Temafloor 150 on kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali uusien ja aiemmin käsiteltyjen betonisten teollisuuslattioiden käsittelyyn.

  Avaa esite >>

  Temafloor 150, a two-component solvent-free epoxy paint is the perfect choice for coating the concrete floors of ice hockey arenas.

  Temafloor 150 on kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali, joka soveltuu jääkiekkoareenoiden betonilattioiden maalaukseen. Maali kuultaa jääkerroksen läpi ja tekee jään pinnan valoisaksi.

  Avaa esite >>

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksimaali.
  Ominaisuudet • Liuotteeton epoksimaali lattiapinnoille sisällä ja ulkona. • Suositellaan keskisuuren mekaanisen ja kemiallisen rasituksen alaisten teollisuus-, korjaamo- ja varastotilojen yms. lattioiden maalaukseen. • Kestää + 70 ºC kuivaa lämpöä ja + 60 ºC upotusrasituksessa. • Temafloor Flex-kovetteella saadaan aikaan joustava maalipinta, joka kestää paremmin betonin halkeilua. • Soveltuu uusille ja vanhoille betonilattioille sekä aikaisemmin betonilattiamaaleilla käsitellyille betonipinnoille. • Soveltuu myös asfalttilattioiden, autotallien, porraskäytävien, parvekkeiden, pesutilojen, kellarien yms. lattioiden maalaukseen.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% n. 100%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Suoritustasoilmoitus

  Betonilattiajärjestelmät

  Yhdistelmän tunnus Pohjustus 1. kerros 2. kerros Päällyslakka

  TC111

  Temafloor 150

  TC211

  Temafloor 220W Primer Temafloor 150