Betonilattiat. Temafloor 500M. Temafloor 5000M

Temafloor 5000M - Teollisuuden ja varastojen tiloihin

  20328
  Temafloor 5000M

  Temafloor 5000M

  M1-luokiteltu, liuotteeton epoksimassa. Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.

  Lattiatuotteet betonipinnoille

  M1-luokiteltu

  Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa M1 luokiteltuun Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.

  Itsesiliävä epoksimassa

  Itsesiliävä Temafloor 5000M epoksimassa soveltuu raskaan mekaanisen ja kemiallisen kulutuksen alaisiin tiloihin, kuten teollisuuden ja varastojen lattioihin.

  Lattiapinnoitteet
  Betonilattiat. Temafloor 500M. Temafloor 5000M

  Markkinoiden laajin värivalikoima

  Temafloor 5000M epoksimassassa yhdistyvät sekä erinomainen kulutuksenkestävyys että laaja värivalikoima.

  Esite

  Temafloor 5000M on liuotteeton, kaksikomponenttinen ja itsesiliävä epoksimassa, jota voidaan käyttää sekä uusien että olemassa olevien betonilattioiden pitkäkestoiseen suojaamiseen.

  Avaa esite >>

  Tuoteseloste

  Tyyppi M1-luokiteltu, liuotteeton epoksimassa. Temafloor 5000M epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 500M epoksipinnoiteseokseen.
  Ominaisuudet • Erinomainen kultuksen kestävyys. • Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. Tarkempi kemiallinen kestävyys erillisen taulukon mukaan. • Kestää +70ºC kuivaa lämpöä ja +60ºC upotusrasituksessa. Ei kestä suuria, toistuvia, äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestäänsiliävä massa. Massalla voidaan pinnoittaa lattiat, joiden kaltevuus on korkeintaan 5%. • Suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit, trukkikäytävät ja yleensä suuren pistekuorman alaiset lattiapinnat. Soveltuu myös pysäköintitaloihin, autotalleihin, liiketiloihin, ostoskeskuksiin ja kahviloihin.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% noin 100%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Suoritustasoilmoitus
  Suoritustasoilmoitus